• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç MÜSİADdan Konyaspora destek
11 Nisan 2012 Çarşamba 13:09

Genç MÜSİAD'dan Konyaspor'a destek

Genç MÜSİAD Konya Şubesi Tecrübe Paylaşımı programında Konyasporlu futbolcuları ağırladı.
Genç MÜSİAD Konya Şubesi ‘Tecrübe Paylaşımı’ programında Konyasporlu futbolcuları ağırladı. Konyaspor’un başarıları ve sporun konuşulduğu toplantıda Genç MÜSİAD üyeleri Konyaspor’a destek sözü verdiler.
MÜSİAD Konya Şubesinde gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, “Konyaspor Futbolcularına ve Menajerine teşekkür ederek, Konyasporlu futbolcuların ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Biz takımına inanıyoruz. Zamanında favori bile gösterilmeyen Konyaspor’un, azimli ve genç futbolcularının sayesinde bu yıl süper lige yükseleceğine inancımız tamdır. Bizler bu şehrin genç kardeşleri olarak, şehrimizin her alanda ilerlemesini ve ulusal düzeyde sesinin duyulmasını can-ı gönülden arzu edenlerin başında gelmekteyiz. Bu noktada Konyaspor’umuzun a dan z ye tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yakup Barınlı’dan sonra sözü alan Konyaspor menajeri Mustafa Eraydın; “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD olarak sizlerden her zaman tam destek görüyoruz ve bu bizlerin daha çok motive olmasını sağlıyor. Sizlerden gelen destekler için hepinize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu şehir el birliği yapar da Konyaspor’umuzu destekler ise bizlerin sırtı hiçbir zaman yere gelmez. Futbol bir takım işidir ve bu takımın iki ana kolu vardır. Birincisi saha içi olan bilzer, ikincisi ise saha dışı olan sizler. Bizler saha için de üstümüze düşeni fazlası ile yapmalı, sizler ise saha dışında bizleri en güzel şekilde desteklemelisinizdir” dedi.
Konyasporlu futbolculardan Ali Dere, Selim Ay, Recep Aydın, Serkan Şahin’in katıldığı söyleşide futbolcular spor hayatı ve Konyaspor ile ilgili tecrübelerini anlattılar. Futbolculardan Ali Dere; “Süper lig yolunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu noktada tüm Konyalıların desteklerini bekliyoruz” dedi.
Selim Ay ise; “Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Bizler sadece kazanınca yanımızda yer alan bir taraftar değil, kaybettiğimizde de yanımızda yer alacak, bizlerle acımızı ve hüznümüzü paylaşacak bir ekip istiyoruz” dedi.
Recep Ay’da önümüzde ciddi maçlar sözkonusu. Amacımız ve gayemiz bu maçların tamamında sahadan galibiyetle ayrılmak. Bu noktada bizler ekip olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız. Zira teknik ekibimiz ve yönetimimiz bu anlamda bizleri ziyadesiyle motive etmektedir. İnanıyorum ki önümüzdeki maçlarda çok güzel sonuçlar alınacaktır” şeklinde konuştu.
Son olarak söz alan futbolcu Serkan Şahin ise; “Her maç zorlu maçtır. Biz her maçı önemsiyor, ama rakibimizi gözümüzde hiçbir zaman büyütmüyoruz. Biliyoruz ki rakibi büyük görmek maglubiyete, küçük görmek galibiyete yol açar. Bu nedenle önümüzdeki maçların çok daha iyi sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum” dedi.
Söyleşi Genç MÜSİAD üyeleri ile Konyaspor’lu futbolcuların karşılıklı soru cevapları ile son buldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA