• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç MÜSİAD üyeleri iftarda buluştu
10 Ağustos 2011 Çarşamba 15:55

Genç MÜSİAD üyeleri iftarda buluştu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonundaki iftar programına MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç MÜSİAD Eski Dönem Başkanları ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Programda konuşan MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yakup Barınlı,          “Ömrümüzde bize, rahmet olarak verilen bir ramazan-ı şerife daha kavuştuk. Bu mübarek ayın kıymetini bilelim. İslam âleminin ramazan ayı mübarek olsun, bütün Müslüman kardeşlerimin bu aydan hayır ve bereket feyzinden almasını Allah’dan niyaz ederim. Ancak bu mübarek ayda Afrika can çekişiyor. Afrika'da yaşanan insanlık dramına, milyonlarca insanın açlık ile burun buruna gelmesine kayıtsız kalmamalıyız. Bu nedenle MÜSİAD Gençlik Kurulu, 'İftar'a Afrika'dayız' sloganıyla yardım kampanyası başlatmıştır. Buradan duyarlı tüm kardeşlerime sesleniyorum yardımlarınızı esirgemeyiniz.” dedi.

MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Beserek’de yaptığı konuşmada, Genç MÜSİAD üyelerine iş hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulunarak başladı.
Beserek konuşmasının devamında, “ 2003 yılında kurulan Genç MÜSİAD Konya Şubesi, günden güne gelişen üye profili ile gençliğe hizmet etmeye devam etmesi. Geleceğin sanayici ve iş adamlarını yetiştiren bir okul görevi üstlenmesi, yüksek ahlak, yüksek teknolojiyi kendine ilke edinmiş olması bizleri gururlandırmaktadır” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA