• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç Mehir de evlendirecek
13 Şubat 2013 Çarşamba 17:55

Genç Mehir de evlendirecek

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Genç Mehir Derneğini de kurarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Genç Mehir Derneği’ni de kurarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Genç Mehir Kurucu Başkanı Cengiz Çivi, ‘‘İnsanlığın teminatı olan gençliğin, kendisine ve topluma faydalı misyon ve vizyon sahibi, üretken, kendini geliştiren, gelişime ve değişime açık, gençlerin kendi uğraş alanlarında profesyonelce yetişmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunacağız’’ diye konuştu.

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Genç Mehir Derneği’ni de kurarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 4 Şubat tarihinde kurulan Genç Mehir Derneği düzenlediği toplantı ile ileriye yönelik yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren Genç Mehir Derneği Genel Başkanı Cengiz Çivi,  “Derneğimiz eğitimsizlik nedeniyle kötü alışkanlık edinmiş gençlere eğitim vermek, topluma kazandırmak ve idealist bir gençlik yetiştirmek için çalışmalar yapmayı amaç edinmiştir” dedi. Ülkelerin gelişmesinde genç nüfusun önemli bir etkinin olduğuna dikkat çeken Çivi, “Türkiye dünya nüfus ortalaması olarak en fazla genç nüfusa sahip ülkelerin başında gelirken, Avrupa’nın nüfus bakımından en genç ülkesi olarak öne çıkmaktadır. Genç Mehir olarak ülkemizin elinde bulunan genç nüfus faktörünün çok önemli ve değerli olduğunu biliyoruz ve bu gücün doğru şekilde kullanılması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

‘HER PLATFORMDA OLACAĞIZ’
Genç Mehir Derneğinin yeni gelişen dünyada farklı projelerle çalışmalar yapacağını ifade eden Çivi, yapacakları faaliyetler hakkında şöyle konuştu; “İnsanlığın teminatı olan gençliğin, kendisine ve topluma faydalı misyon ve vizyon sahibi, üretken, kendini geliştiren, gelişime ve değişime açık, gençlerin kendi uğraş alanlarında profesyonelce yetişmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunacağız. Bu çalışmaların başında gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak, gençlerin kendilerine güvenmelerini sağlayarak mevcut potansiyellerini ortaya çıkarmak var. Ticaret ile uğraşan gençlerin ulusal ve küresel ekonomiyi anlayıp  yorumlayabilmesini,  ulusal ekonomiye katkı sağlamaları için gerekli faaliyetlerde bulunmak başlıca faaliyetlerimiz arasında yer alacaktır” diye konuştu. Biz gençler olarak sizlerin de desteği ile vatana ve millete faydalı hizmetlerde bulunacağız diyen Çivi, “Belirlediğimiz hedef ve ilkeler doğrultusunda sonuç odaklı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.  SAMİ GEDİZ
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA