• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç kadının feci ölümü
30 Nisan 2010 Cuma 12:17

Genç kadının feci ölümü

Konya'da birlikte yaşadığı nişanlısıyla kıskançlık meselesi yüzünden tartıştıktan sonra oturduğu binanın 3. katından atlayan genç kadın hayatını kaybetti.
Konya'da birlikte yaşadığı nişanlısıyla kıskançlık meselesi yüzünden tartıştıktan sonra oturduğu binanın 3. katından atlayan genç kadın hayatını kaybetti.
 Olay, gece saat 01.30'da merkez Meram ilçesi Beyhekim Mahallesi Pamir Sokak No 3'de bulunan dört katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir restoranda çalışan Figen Kahraman (25), birlikte yaşadığı nişanlısı İ.O. (25) ile kıskançlık meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmadan sonra sinir krizi geçirdiği öne sürülen Figen Kahraman, nişanlısı İ.O.'nun ellerini yıkamak için lavaboya geçmesinin ardından 3. katta bulunan evinin penceresinden kendisini aşağıya attı. Gelen çığlık üzerine lavabodan çıkan İ.O., açık olan pencereden aşağıya baktığında nişanlısını kanlar içinde görünce ambulansa haber verdi. Asfalt zemine düşerek ağır yaralanan Figen Kahraman, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olaydan sonra ifadesi alınan İ.O.'nun, nişanlısıyla tartıştıktan sonra ellerini yıkamak için lavaboya gittiğini ve çığlık sesi üzerine geri dönerek açık olan pencereden baktığında nişanlısını kanlar içinde gördüğünü söylediği ileri sürüldü.
Güvenlik şeridi çekilerek koruma altına alınan olay yerinde polis incelemelerde bulundu. Öte yandan, hayatını kaybeden Figen Kahraman'ın 3 gün önce de bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA