• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Geleceğin Karatayı oluşuyor
19 Mayıs 2011 Perşembe 09:15

Geleceğin Karatay'ı oluşuyor

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte beton asfalt çalışmalarına ağırlık veren Karatay Belediyesi, 520 metrelik Taşkınpaşa caddesinin asfaltını tamamladı.

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte beton asfalt çalışmalarına ağırlık veren Karatay Belediyesi, 520 metrelik Taşkınpaşa caddesinin asfaltını tamamladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Doğuş mahallesi sınırları içerisinde bulunan Taşkınpaşa caddesinin 520 m uzunluğunda ve 21 m genişliğinde çift şeritli bir cadde olduğunu söyleyerek kamulaştırma marifetiyle kazandırılan bir cadde olduğunu söyledi. Asfalt sezonunun açılışıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini ve 2011 yılı hedeflerinin 100 Bin Ton asfalt dökmek olduğunu ifade eden Hançerli, yağan yağmura rağmen asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Caddenin kamulaştırılmasıyla genişlik olarak yaklaşık iki katına çıkmasıyla birlikte trafik akışının rahatlatıldığını dile getiren Başkan Hançerli, geleceğin Karatay’ını oluşturma yolunda yoğun çaba sarfettiklerini söyledi. İlçeye yeni cadde ve sokaklar kazandırmaya devam edildiğini vurgulayan Hançerli, yeni açılan cadde ve sokaların parke, bordür ve beton asfaltının yapıldığını belirtti. Amaçlarının Karatay’ın yaşam kalitesini yükselterek sağlıklı ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Taşkınpaşa caddesinin tamamlanmasıyla KTO Karatay Üniversitesi, Adliye, Adalet Parkı ve Belediye öncülüğünde kurulan konutların bulunduğu alan üzerinde imar planına göre açılmamış ve asfaltlanmamış bir yol kalmadığını da sözlerine ekledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA