• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Geleceğimizi teminat altına almak için çalışıyoruz
30 Ağustos 2010 Pazartesi 13:51

'Geleceğimizi teminat altına almak için çalışıyoruz'

Sosyal amaçlı yeni düzenlemelere giden Karatay Belediyesi, ilçenin birçok bölgesine çok amaçlı parkların yapımını gerçekleştirerek çocukların daha rahat ve geniş ortamlarda oynamalarına
 Çocuklarımızı kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat ve sağlıklı oynayabilecekleri ortamlar oluşturma çabasını sürdüren Karatay Belediyesi, bugüne dek ilçe geneline kazandırdığı toplam 176 adet çocuk parkıyla geleceğimiz olan çocuklarımıza oyun alanları oluşturmaya devam ediyor. Ayrıca oyun parkları ve çocuk bahçelerinde tamirat ve bakım çalışmalarını da sürdüren Karatay Belediyesi, daha önce yapılan ve yeni oluşturulan çocuk bahçelerinin de içeriğini zenginleştiriyor. İlçenin muhtelif alanlarına 21 adet açık hava fitness mekanları da kazandıran Karatay Belediyesi, tüm vatandaşların spor yapmasına imkan sağlıyor.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimizi teminat altına almak için çocuklarımıza Belediyemizin imkanlarını seferber ettik“ dedi. Hizmet dönemi içerisinde ilçenin muhtelif yerlerine çocuk oyun alanları, basketbol alanları, havuzlu parklar, açık hava fitness alanları, ailelerin içerisinde dinlenebilecekleri kamelyalar ve yürüyüş yollarının yapıldığını belirten Hançerli, yapılan bu çalışmalar ile çocuklarımızın daha huzurlu ve rahat oyun oynamalarına olanak sağlarken yetişkinlerin ise açık hava fitness mekanları ile spor yapmalarına teşvik ediyoruz dedi. Gelecek nesillere sorunsuz bir kent bırakmanın gayreti içerisinde olduklarını altını çizen Başkan Hançerli, rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra halkın faydalanacağı sosyal alanlara da büyük önem verdiklerini söyledi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ayrıca, özellikle ev hanımlarının yoğun talep gösterdiği açık hava fitness alanlarında 7’den 70’e tüm vatandaşların faydalandığını belirtti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA