• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gece rüyalarımızda bile Filistini unutmayız
22 Aralık 2015 Salı 12:54

'Gece rüyalarımızda bile Filistin'i unutmayız'

Başbakan Davutoğlu, "Kim, 'Türkiye Filistin'e olan desteğini gözardı ederek İsrail ile yakınlaşıyor' derse, bize en büyük bühtanı yapar. Biz gece rüyalarımızda bile Filistin'i unutmayız" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Rusya programı ile ilgili olarak, "Bunlar, milletle beraber hareket etmektense, Türkiye ile kimin derdi varsa onlarla birlikte işbirliği yapmayı kendilerine ahlak edinmişler" dedi.

"Kim Suriye halkını bombalarsa onun karşısındayız"

Türkiye'nin, DAEŞ'e karşı mücadelede uluslararası koalisyonun parçası olduğunu hatırlatan Davutoğlu, "Ama ister Rusya olsun, isterse başka zalim bir devlet olsun, kim Suriye halkını bombalarsa onun da karşısındayız, karşısında olacağız" diye konuştu.

"Gece rüyalarımızda bile Filistin'i unutmayız"

Davutoğlu, Türkiye-İsrail müzakerelerine yönelik eleştirilere ilişkin şunları kaydetti:

"Kim, 'Türkiye Gazze halkını unutuyor, Filistin'e olan desteğini gözardı ederek İsrail ile yakınlaşma içine giriyor' derse, bize en büyük bühtanı yapar. Biz, bırakın müzakerelerde, gece rüyalarımızda bile Gazze'yi unutmayız, Filistin'i unutmayız, Kudüs'ü unutmayız, Mescid-i Aksa'yı gözümüzün önünde hep dipdiri tutarız."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Tiryakilere kötü haber! Bir sigara grubuna daha zam
  • Tarımda gıda arz güvenliği için yerli ve milli adımlar atılacak
  • Ulaştırma ve haberleşmede yeni yatırımlar yolda
  • Beşiktaş-Konyaspor, Rekabette 44. randevu!
  • Beşiktaş-Konyaspor, Rakipte eksik çok!
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA