• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gece mangal yapacaktık onun için çaldım
16 Kasım 2012 Cuma 10:47

'Gece mangal yapacaktık onun için çaldım'

Konyada bir eve giren şüpheli, ev sahibinin buzdolabında bulunan 30 kilo eti ile yağ, peynir ve çaydanlık çaldı.
Konya’da bir eve giren şüpheli, ev sahibinin buzdolabında bulunan 30 kilo eti ile yağ, peynir ve çaydanlık çaldı. İkinci kattan atlayarak kaçmaya çalışan hırsız polislerin önüne düşünce yakalandı.
Olay, merkez Karatay ilçesi Hacı İbali Mahallesi Cemre Sokak’ta bulunan bir evin 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Ramazan S. (30), tırmanarak çıktığı ikinci kattaki eve pencereden girdi. Eve giren hırsız, buzdolabından 30 kilo kuşbaşı et, margarin, peynir, çaydanlık ve sofra bezi çaldı. Çaldığı malzemelerle 2. katın penceresinden aşağı atlayan Ramazan S., o bölgede görevde olan polislerin önüne düştü. Şahsı yanındaki çaldığı eşyalarla yakalayan polis, çaldığı malzemeleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Gözaltına alınan şüphelinin polislere verdiği ifadesinde, “Gece mangal yapacaktık, yiyecektik onun için çaldım” dediği öğrenildi.
Konut dokunulmazlığı ve hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli Ramazan S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA