• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazeteciler Cemiyeti fena karıştı
08 Nisan 2011 Cuma 01:18

Gazeteciler Cemiyeti fena karıştı

Başkan'ın lüks makam aracı Gazeteciler Cemiyeti'nde tozu dumana kattı. Cemiyet olağan üstü kongre kararı aldı
Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde olağanüstü kongre kararı alındı. Cemiyet üyeleri arasında başlayan muhalif hareket yönetim kuruluna da yansıyınca olağan kongre kararı kaçınılmaz oldu.

Cemiyet'i karıştıran olayların perde arkası da hayli çarpıcı iddialara dayanıyor. Cemiyet üyleri arasında başlayan muhalafet yönetim kurulunda çatlak açacak boyyuta varırken kulislerde lüks makam aracı iddiaları dolaşıyor.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde tozu dumana katan olayların temelinde Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin'e karşı başlayan muhalefet yatıyor. Bilgin'in cemiyet bütçesinden 130 bin Lira değerinde Chrysler marka lüks bir makam aracı almasıyla çılgına dönen üyelerin tepkisi yönetim kuruluna da yansıdı. Cemiyet bünyesinde zaten üç adet lüks makam aracı olduğunu belirten üyeler Başkan'a karşı adeta isyan başlattı. Yönetim Kurulu'nun ikiye bölünmesine yol açan tepkiler sonrası olağaüstü kongre kararı alındı.

TARİHİNDEKİ İLK OLAĞANÜSTÜ KONGRE

8 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrenin yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 15 Mayıs'ta yapılması kararlaştırıldı. Çok büyük olasılıkla 15 Mayıs'taki yapılacak olan kongre Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin'in kaderini de belirleyecek.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılacak olağanüstü kongrenin en önemli özelliklerinden biri de cemiyetin tarihinde bir ilk oluşu. Cemiyet kuruluşundan beri ilk defa olağanüstü kongre yapacak.
 
Gazeteciler
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA