• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gayrimenkulün Anadoludan Yükselen Markası Seha
31 Mayıs 2011 Salı 16:14

Gayrimenkulün Anadolu'dan Yükselen Markası Seha

Seha Yapı tarafından Ankaranın yenilenen bölgesi Etimesgutta 980 konut olarak inşa edilen Simgeşehirin daire tapu teslimatları başladı.
Seha Yapı tarafından Ankara’nın yenilenen bölgesi Etimesgut’ta 980 konut olarak inşa edilen Simgeşehir’in daire tapu teslimatları başladı. Satışları halen devam eden konutlar 71 bin TL’den başlayan fiyatlarla, yeni sakinlerini bekliyor. Simgeşehir’den alınan konutların tapuları ev sahiplerine hemen teslim edilcek.
 

Güvenli bir site içerisinde iki bloktan oluşan daireleriyle konforlu ve kaliteli bir yaşam standartı sunan Simgeşehir, 21 blokta iki ayrı etap halinde inşa edildi. Çocuklu ve geniş aileler için, 3 1 şeklinde tasarlanan Seha Simgeşehir, kullanışlı ve modern mimarisi ile hem ev sahibi olmak hem de akıllı yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Radyetemel tünel kalıp sistemi ile inşa edilen Simgeşehir, doğa ile içiçe yeşil alanları, çocuk oyun alanları, otoparklarıyla, her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam alanı oluşturuyor.

Gayrimenkulün Anadolu’dan Yükselen Markası Seha
Konya’nın güçlü ve köklü markası Seha Yapı 2010 yılı içinde, Konya Selçuklu’da inşaatına başladığı Seha Mimoza ve Seha Gardenya projeleri ile toplam 87.678 metrekare inşaat alanında 404 konutluk dev projeleri hayata geçirdi. Yine 2010 yılı içinde TOKİ’nin Kahramanmaraş’ta 742 konutluk projesinin ihalesini de 25 milyon 990 bin TL bedel ile alan Seha Yapı, bu projenin inşaatına önümüzdeki aylarda başlayacak. Konya’daki yeni yatırımlarına 2011 yılında da devam den Seha Yapı, önümüzdeki aylarda Konya’da da yeni bir konut projesi hayata geçirecek. Aynı zamanda Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi inşaatını da yapmak üzere ihaleyi kazanan Seha Yapı,  bugüne kadar Anadolu’da 2 milyon metrekare üzerinde inşaat alanında 10 bin civarında konut inşa etti. Endüstriyel tesis ve çelik konstrüksiyon yapılar da üreten Seha Yapı, konut projelerinin yaklaşık 6 binini son beş yılda gerçekleştirdi.

seha Yapı’nın Konya’da yapımı bitmiş projeleri arasında Beyzade Konutları, Sehavet Konutları, Manolya Konutları, Begonya Konutları, Mavi Palmiye Konutları, Şelale Konutları, Yenikent Kardelen Konutları, Lalezar Konutları, Yenikent Menekşe Konutları, Fulya Konutları, Meram TOKİ Konutları, Selçuklu TOKİ Konutları, Kule Site Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Parksite Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ereğli Alışveriş ve Eğlence Merkezi, İrent Plaza, Selva un, irmik ve makarna fabrikası, İmaş Makine fabrika binaları, Karatay Belediyesi Selim Sultan Spor Kompleksi ve Selçuklu Hastanesi yer alıyor. Hali hazırda inşaatı devam eden projelerden Defne Konutları’nda satışlar tamamlanmışken Seha Mimoza, Seha Gardenya ve Kule Konaklar’da konut satışları, Kule Plaza’da ise ofis satış ve kiralama çalışmaları hala devam ediyor. Seha Yapı konut projelerinin yanısıra yine Konya’da Anadolu’nun en yüksek binası Kule Plaza ve en büyük alışveriş merkezlerinden KuleSite Alışveriş Merkezi’ne imza atmış bulunuyor.

Seha Yapı Hakkında
1978’de kurulan Seha Yapı, faaliyetlerine inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanı sıra küçük ve orta ölçekli yapı taahhüt ve müteahhitlik hizmetleri sunarak başladı. 1992’de İttifak Grubu’na katılmasıyla birlikte hızlı bir büyüme trendi yakalayan Seha Yapı, büyük ve önemli projeleri art arda hayata geçirdi. Yapı sektörünün her alanında uluslararası ölçekte çözümler sunmayı kendisine ilke edinen Seha Yapı, 1978’den bu yana toplu konut projeleri, akıllı binalar, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, sağlık yapıları, endüstriyel yapılar, yol ve köprü projeleri, spor tesisleri gibi farklı fonksiyonlara sahip pek çok bina inşa etti. Seha Yapı, her biri kalite, fonksiyonellik ve estetik bütünlüğün sembolü olan yapıları ile bugün uluslararası bir yapı markası haline geldi.

Konya’daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, kurulduğu 1978’den bu yana farklı tasarımları, avantajlı konumları ve uygun ödeme koşulları ile Konya halkına yaşanabilir mekanlar sunmaya devam ediyor. Yaşam kalitesi ile mimari arasındaki ilişkiyi bilen ve inşa ettiği her yapıda mimari zekâsını kaliteyle bütünleştiren Seha Yapı, bireylerin güvenliğini ve konforunu daha üst seviyelere çıkarmak, yüksek teknolojiye ve prestije sahip çalışma yaşam alanları oluşturmak, yapılarla şekillenen şehir estetiğini geliştirmek amacıyla dijital ağları, ses ve görüntü sistemlerini, ışıklandırma, iklimlendirme, güvenlik gibi fonksiyonlu sistemleri modern mimari ile bütünleştiriyor.

Seha Yapı bugün gelinen noktada sunduğu yenilikçi gayrimenkul projeleriyle Anadolu’da 2 milyon metrekare üzerinde inşaat alanında 10 bin civarında konut inşaa etti. 1988’den bu güne kadar ise Seha Yapı, farklı büyüklüklerde endüstriyel tesis ve çelik konstrüksiyon yapılar üretmiştir. Konut projelerinin yaklaşık 6 bini son beş yılda gerçekleşen projelerdir.

Seha Yapı’nın Konya’da yapımı bitmiş projeleri arasında Beyzade Konutları, Sehavet Konutları, Manolya Konutları, Begonya Konutları, Mavi Palmiye Konutları, Şelale Konutları, Yenikent Kardelen Konutları, Lalezar Konutları, Yenikent Menekşe Konutları, Fulya Konutları, Meram TOKİ Konutları, Selçuklu TOKİ Konutları, Kule Site Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Parksite Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ereğli Alışveriş ve Eğlence Merkezi, İrent Plaza, Selva un, irmik ve makarna fabrikası, İmaş Makine fabrika binaları, Karatay Bld. Selim Sultan Spor Kompleksi ve Selçuklu Hastanesi yer alıyor. Hali hazırda inşaatı devam eden projelerden Defne Konutları’nda satışlar tamamlanmışken Seha Mimoza, Seha Gardenya ve Kule Konaklar’da konut satışları, Kule Plaza’da ise ofis satış ve kiralama çalışmaları hala devam etmektedir. Seha Yapı konut projelerinin yanısıra yine Konya’da Anadolu’nun en yüksek binası Kule Plaza ve en büyük alışveriş merkezlerinden KuleSite Alışveriş Merkezi’ne imza attı.

Seha Yapı Konya’nın yanısıra Ankara’da Orankent ve Simgeşehir, Düzce ve Mersin’de TOKİ projelerini hayata geçirdi. Kahramanmaraş’ta ise yine TOKİ 742 konutluk projesinin ihalesini alan Seha Yapı projeye başlamak için gün sayıyor.

ISO 9001-2000 kalite yönetim sertifikasyonuna sahip olan Seha Yapı, çevre ve iş sağlığı ile güvenliği konularında yüksek duyarlılığa sahip bir kuruluştur. Benimsediği kalite, çevre ve güvenlik politikaları ile sorunları ortaya çıkmadan önleme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Seha Yapı, tüm şantiyelerinde uyguladığı çevre koruma programı ile hava, toprak, su ve gürültü kirliliğini önleme ve inşa mahallindeki doğal bitki örtüsünün korunması yönünde etkin önlemleri projelendirme safhasından itibaren titizlikle yürütmektedir.

Seha Yapı’nın bütün şantiyelerinde iş güvenliği risk değerlendirmeleri iş güvenliği uzmanlarınca düzenli olarak yapılmaktadır. Güvenlik ekipmanının kullanımı ve iş sağlığı ile güvenliği konularında uygulanan etkin önlemlerle Seha Yapı, uluslararası seviyede bir çalışma ortamı kalitesine sahiptir.

Modern yönetim anlayışının bir parçası olarak yürüttüğü işlerin tümünde doğabilecek sorunlara önceden tedbir alma prensibini benimsemiş olan Seha Yapı, idari, çevre ve iş güvenliğinin yanı sıra mali ve teknik konuları da kapsayan risk değerlendirme ve eylem planlarını sürekli devrede tutar.

Konut projelerinde inşaat sürecinin tam ve verimli yönetimi amacıyla, uygulamadan kaynaklanacak hataları ortadan kaldıracak bir kamera izleme sistemi devreye alınmıştır. Bu sistemde projenin her uygulama aşaması izlenerek denetlenmektedir. Bu sayede uygulama sürecinin planlama standartları dahilinde sonuçlandırılarak yüksek kaliteli işçilik ve uygulama hedeflenmektedir.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA