• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GATA üniversite olarak yapılandırılacak
28 Kasım 2013 Perşembe 21:45

GATA üniversite olarak yapılandırılacak

YAŞ toplantısında, TSK'nın hazırlık durumu ve GATA'nın üniversite olarak yapılandırılması çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü bildirildi.
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) olağan toplantısında, TSK'nın hazırlık durumu ve yeniden yapılandırma çalışmaları, terörizmle mücadele ve GATA'nın üniversite olarak yapılandırılması çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü bildirildi.
 
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, YAŞ'ın olağan toplantısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargahında yapıldığı hatırlatıldı.
 
Açıklamada, toplantıda; "Türk Silahlı Kuvvetleri Hazırlık Durumu ve Değerlendirilmesi, Terörizmle Mücadele ve Değerlendirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yeniden yapılandırılması çalışmaları ve GATA’nın üniversite olarak yapılandırılması" çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü kaydedildi.
 
YAŞ kararları Cumhurbaşkanı Gül'e sunuldu
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı kabul etti.
 
Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen kabulde, Orgeneral Özel ve Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Gül'e Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) bugün gerçekleştirilen kış toplantısında alınan kararları sundu.
 
Şura kararları Cumhurbaşkanı Gül'ün onayının ardından yürürlüğe girdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA