• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gamescon Etkinliğinden Bu Yıl Beklentiler Büyük
15 Eylül 2018 Cumartesi 20:00

Gamescon Etkinliğinden Bu Yıl Beklentiler Büyük

Gamescon Etkinliğinden Bu Yıl Beklentiler Büyük

Oyun dünyasında adeta nefesler tutuldu ve büyük bir heyecan hakim. Her yıl Gamescom 2018 ödülleri merakla beklenirken bu yılın kazananı kim olacak sorusunun yanıtı da merakla bekleniyor. Bu arada nefeslerin tutulmasına neden olan ise başvuruların başlaması oldu. 888, betboo ya da you win mobil gibi markalardan da büyük ilgi gördüğünü belirtmek lazım. Gamescon kazanı kim olacak sorunu yanıt ararken konuya dair görüşler ve tahminler sanal ağda da sıklıkla gündeme gelmeye başladı.

Oyun dünyasına ilgi gösteren hemen herkesin elbette bazı favorileri var. Bu favoriler arasında bazı adayların daha güçlü olduğu görüşü ön plana çıkabiliyor. Bir anlamda oyuncuların bazı adaylara daha yüksek şanslar tanıdıklarını da söyleyebiliriz. Peki, bu denli büyük bir heyecan uyandıran sadece bu yılın kazanının kim olacağı sorusu mu? Elbette hayır. 2018 yılında bir dizi yeniliklerin eklenmesi ile Gamescon yarattığı heyecanı adeta ikiye katladı.

Başvurular 1 Ağustos 2018’e Kadar Açık!

Nefeslerin tutulduğu bu etkinlik kapsamında başvuruların da 1 ağustos 2018 tarihinde kapanacağı bilgisini sizlere aktaralım. Sayılı günler kala tüm gözler yeni kategorilere çevrilmiş durumda ve bu yeni kategoriler arasında “en iyi streamer” de bulunuyor. kendine güvenenler Gamescom 2018 ödülleri için elini çabuk tutmak durumunda! Bu tarihten sonra yapılacak başvuruların dikkate alınmayacağı ve başvuru süresinin uzatılacağı yönünde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığı defalarca dile getirildi.

Daha önce kaydını yaptırmış olanlar toplamda 29 kategori içerisinden dilediği için başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Kazananlar bu sene uluslararası jüri tarafından belirlenecek ve Gamescom’un ilk gününde tüm kazananlar açıklanacak. Jürilerin adayları büyük bir titizlikle inceleyeceği ve bu yıl kazanmanın epey zor olduğu da yapılan açıklamalarda yer alıyor.

Bu Yıl Yeni Kategoriler Eklendi!

Kategoriler ise yeni eklenenler ile birlikte 29’u buldu. En iyi aksiyon oyunu, en iyi DLC, en iyi casual oyun, en iyi aile oyunu ve en iyi donanım kazananları elbette her yıl olduğu gibi büyük bir heyecanla bekleniyor. Aynı zamanda en iyi multiplayer oyunu, en iyi bulmaca oyunu, en iyi yarış oyunu, en iyi RPG ve en iyi sim kim olacak sorusunun da büyük bir heyecan yarattığından söz etmek lazım.

Kategoriler bunlarla sınırlı değil. En iyi sosyal çevrimiçi oyun, en iyi spor oyunu ve en iyi strateji oyunu kategorileri de mevcut. Bununla birlikte platform kategorilerine de ilginin bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. En iyi Xbox One oyunu, en iyi nintendo anahtarı oyunu ve en iyi PS4 de rakipleri güçlü olduğu kategoriler arasında yer alıyor. En iyi mobil oyun ve en iyi PC oyunu da başvuruya açık olan kategoriler arasında mevcut.

Geçtiğimiz Yıl Süper Mario Ödül Almıştı!

Geçtiğimiz yıl çeşitli sürprizler de yaşanmıştı. Odyssey tarafından SuperMario oyunu Gamescom özel ödülüne layık görülmüştü. Beklenmeyen bu sürpriz katılımcıları şaşırtmayı başardı. Bu yıl da benzer sürprizlerin olabileceği konuşulsa da henüz net bir tüyo gelmedi diyebiliriz. Bu arada tüketicilerin de kendi deneyimlerinden yola çıkarak oy kullanabileceklerini belirtmek gerekiyor.

En iyi tüketici deneyimi, en iyi eğlence ve en iyi streamer ödülleri için tüketiciler de oy kullanma hakkına sahip olacak. Ancak bunun için kayıtlı olmak gerektiği bilgisini de sizlere aktaralım. Başvuruların sona ermesinin hemen ardından jüri tarafından adaylar incelenmeye başlayacak. Sonrasında ise eleme yöntemi ile gerçekleştirilen değerlendirmenin neticeleri, bir başka deyişle kazananlar Gamescom’un ilk gününde açıklanacak. Kazananlar Türkiye’de de merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA