• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaraylılar gündemi yorumladı
19 Nisan 2012 Perşembe 19:22

Galatasaraylılar gündemi yorumladı

Konyanın genç işadamı ve gazetecileri yaptıkları toplantıyla gündemi değerlendirdiler. Ortak paydaları Galatasaray olan grup önemli konularla tekrar gündem oluşturdular.
Konya’nın genç işadamı ve gazetecileri yaptıkları toplantıyla gündemi değerlendirdiler. Ortak paydaları “Galatasaray”  olan grup önemli konularla tekrar gündem oluşturdular.
 
Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı ve Korkmaz Beton Sahibi Sıtkı Korkmaz, Helvacızade AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükhelvacıgil, Yeni Şafak Konya Bölge Müdürü ve haberkonya.com sahibi Lokman Koyuncuoğlu ve konhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kara’nın katıldığı oturum Beyşehir yolunda bir restoranda gerçekleşti.
 
Öncelikle Galatasaray’ın konuşulduğu toplantıda, Dernek Başkanı Sıtkı Korkmaz, “Bu yıl çok iyi sezon geçirip, normal periyodu 9 puan farkla lider bitiren takımızla gurur duyuyorum. Süper final maçları içinde şampiyon olacağımızdan en ufak bir şüphem yok” dedi.
Hafta sonu yapılacak Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Sıtkı Korkmaz, “Bu maçı kazanacağımıza o kadar eminim ki, soran herkese gerekçesiyle neden kazanacağımızı anlatıyorum. Eğer günah olmasa yüklü miktar bir parayı bu maç için oynardım.” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz hafta Başbakan R.Tayyip Erdoğan’la Çin gezisine katılan ve gezi heyetin en genci olan Kadir Büyükhelvacıgil bu seyahatle ilgili olarak; “Çin beklentilerimiz çok üzerinde gelişmiş, çok önemli bir pazar. Gıda sektörünün yakında önemli üssü olacak. Biz de Zade ailesi olarak gerekli girişimlerde bulunduk. Sayın Başbakanımızın Türk işadamlarına bu teşviki çok önemli, inşallah ülkemizi istediğimiz ihracat rakamlarına en kısa zamanda ulaştırırız dedi.
 
İnternet haberciliğinin Konya’da önemli ismi konhaber’in yeni yüzüyle daha çok hit aldığını söyleyen, yayın yönetmeni Mustafa Kara, “Bu günlerde haberi iliklerimize kadar hissediyoruz. Ancak internet haberciliğinde görüntülü yayıncılığa da başladık. Kanalon.tv ile çektiğimiz haberleri hemen yayına vererek görüntülü habercilikte yeni bir hareket başlatıyoruz, artık TV’ler sadece canlı maçlar ve dizi filmler için seyredilecek”
 
Gazeteciliğin artık format değiştirdiğine dikkat çeken Lokman Koyuncuoğlu ise “Cumhurbaşkanı’nın bile kendi haberini kendisinin yaptığını düşündüğümüzde, artık herkes kendine muhabir bir döneme giriyoruz. Sosyal medya güçlü ve çok etkin bir role bürünecek. Bunu iyi değerlendiren kuruşlar yeni dönemin yıldızı olacaklar. Ancak yazılı basın varlığını ve gücünü Türkiye’de yakın zamanda kaybetmeyecektir.” diye konuştu.
 
Galatasaraylıların oturumu hafta sonu yapılacak maç tahminleriyle sona ererken, davet mesajı yemekte de gündem oldu.
 
“Bugün kuzu eti yiyoruz, Pazar günü ise kuş eti yiyeceğiz”

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA