• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaraylı futbolcular Anderlechte kilitlendi
15 Eylül 2014 Pazartesi 12:37

Galatasaraylı futbolcular Anderlecht'e kilitlendi

Sarı-kırmızılı futbolcular Goran Pandev, Blerim Dzemaili, Armindo Bruma, Veysel Sarı ve kaleci Sinan Bolat, Anderlecht maçı öncesi GSTV'ye değerlendirmelerde bulundu.
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Goran Pandev, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Belçika'nın Anderlecht takımı ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak için çok istekli olduklarını söyledi. Pandev, Şampiyonlar Ligi'nin uluslararası en iyi turnuva olduğunu dile getirerek, "Burada oynayabilmek benim için çok güzel bir duygu. Futbolcular, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek için hayal kurar. Biz buradayız. Tüm şartlarımızı değerlendirerek en üst seviyeye gidebilmek adına çalışacağız. Savaşmamız gereken bir maç, kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Benim de taraftarımız huzurunda oynayacağım ilk maç. Umarım kazanırız, çünkü galibiyet için çok istekliyiz" diye konuştu.
 
Sarı-kırmızılı taraftarlarla daha güçlü olduklarını anlatan Makedon futbolcu, şunları kaydetti: "Bize enerji veriyorlar. Bu yüzden biz de yüzde 100'ümüzü değil, yüzde 200'ümüzü vermeliyiz. Onlar bize bu konuda çok yardımcı olacak. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak bir hayaldi. Bu duyguları tarif etmek kolay değil. Inter formasıyla hayalim gerçek oldu. Şimdi Galatasaray'dayım ve burada bunu yaşamayı çok istiyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nde her maç özeldir, adım adım ilerlemeli, hazırlanmalıyız."
 
Goran Pandev, Wesley Sneijder'in Galatasaray için çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Uluslararası deneyime sahip bir isim. Hep birlikte çalışarak en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Kolay bir grupta değiliz, ama biz de varız bu grupta. Arsenal ve Dortmund favori olabilir, fakat biz de Galatasarayız ve güçlü bir takımız. İlk hedefimiz, her şeyi deneyerek gruptan çıkmak olacak" ifadelerini kullandı.
 
Dzemaili: Anderlecht iyi bir takım
 
Sarı-kırmızılı takımın Arnavut asıllı İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili, Anderlecht ile yapacakları maçın çok farklı olacağını dile getirerek, "Taraftarımız bizim yanımızda olacak. Bu da bizi olumlu etkileyecektir. Eskişehispor maçına göre daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızla çok güçlü bir takımız. Stadı tamamen dolu görmek için sabırsızlanıyorum. Şampiyonlar Ligi maçının da olması beni ayrıca heyecanlandırıyor" diye konuştu.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi maçında oynamak için sabırsızlandığını ifade eden Dzemaili, şunları kaydetti: "Şampiyonlar Ligi müziği beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu müziği daha fazla dinlemek için çok fazla çalışacağız. Bu benim için çok önemli. Anderlecht iyi bir takım. Belçika'daki arkadaşım, genç bir kadroları olduğunu, fiziksel ve hız olarak iyi olduklarını söyledi. Hiçbir rakibi hafife almamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki her takım güçlü. Grupta Borussia Dortmund ve Arsenal'ın favori gözükmesi bizim için avantaj olabilir. Biz 3-4 gündür birlikte çalışıyoruz. Zaman geçtikçe çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Herkes gerçek Galatasaray'ı seyredecektir."
 
Bruma: İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz
 
Galatasaray'ın genç futbolcusu Armindo Bruma, Anderlecht'i yenerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
 
Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı bir kulvar olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, şu ifadeleri kullandı: "Bu önemli maça en iyi şekilde konsantre olup, 3 puanı alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gruplara bakıldığında zor rakiplerimiz var. Ama biz de kendi gücümüzü biliyoruz. İlk maçımıza odaklanıp, kendi sahamızda oynadığımız için kesinlikle 3 puanla ayrılmamız gerekiyor ki bu gruptan çıkmak adına avantajı ele geçirelim. Kendimizi övmek şu anda gereksiz olur. Performansımızı sahada gösterip ne olduğumuzu kanıtlamalıyız. Zor bir maç olacağı kesin. Umarım forma giyme şansı bulurum. Eğer oynarsam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve umarım taraftarımızı mutlu ederim."
 
Veysel: Taraftarımız önünde kazanacağımızı düşünüyorum
 
Sarı-kırmızılı futbolcu Veysel Sarı da sahalarında oynayacakları karşılaşmayı kazanacaklarını düşündüğünü söyledi.
 
Teknik direktör Cesare Prandelli'nin görev vermesi durumunda yarın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkacağını belirten Veysel Sarı, şunları kaydetti: "Çok heyecanlıyım, gurur verici. Zor bir maç olacak. Ama kendi sahamızda ve taraftarımız önünde maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah da öyle olacak. Biz çok iyi bir takımız. Çok iyi oyunculardan kuruluyuz. En az rakip kadar mücadele etmeliyiz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız halinde kazanırız. Zor bir gruba düştük. Ama biz de Galatasarayız. Rakiplerimize karşı kendi oyunumuzu oynayarak gruptan çıkmak istiyoruz."
 
Sinan Bolat: Dikkat etmemiz gerekiyor
 
Kaleci Sinan Bolat ise Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Anderlecht iyi bir takım. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bu sene fazla transfer yapmadılar ama genç oyuncuları aldılar. Dikkat etmemiz gerekiyor. Oyun tarzları oldukça agresif. Ancak iyi bir oyun sergilersek, istediğimiz sonucu alırız. Taraftarımız 90 dakika boyunca arkamızda olacaktır. İnşallah onların desteğiyle iyi bir futbol sergileyip, üç puanla başlayacağız Şampiyonlar Ligi'ne. Zor bir gruptayız. Arsenal ve Dortmund iyi kadrolara sahip. Sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak, ikinci tura yükseleceğimize inanıyorum."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA