• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasarayda yaprak dökümü
03 Temmuz 2014 Perşembe 17:25

Galatasaray'da yaprak dökümü

Trabzonspor, daha önce de istediği Yekta Kurtuluş için Galatasaray'a 2 milyon euro önerdi. Bunu değerlendirmeye alan Aslan, Ceyhun'da da Fırtına'ya jest yaptı
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Olcan Adın'ın ardından Yekta Kurtuluş için de Galatasaray ile masaya oturdu. Olcan Adın'ın transferi karşılığında Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş + 3.5 milyon euro isteyen Trabzonspor, sarı-kırmızılı yönetimden olumsuz bir cevap almasının ardından alternatif planlarını devreye sokmuştu. Yekta Kurtuluş'un transferi için ısrarcı olan bordo-mavili kulüp, Galatasaray'a 2 milyon euro'luk yeni bir teklif sundu. Trabzonspor'un teklifini değerlendirmeye alan ancak Yekta'nın bonservis bedelini 3.5 milyon euro olarak belirleyen sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcunun geleceği hakkındaki kesin kararı yeni teknik direktörün belli olması ve hazırlayacağı rapor sonrasında verecek. Galatasaray ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Yekta Kurtuluş, 3 yıl önce Kasımpaşa'dan 3 milyon 750 bin euro karşılığında transfer edilmişti.
 
Galatasaray beklemede
 
Bu arada sarı-kırmızılı takım sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam için Trabzonspor'a jest yaptığı ortaya çıktı. Teknik direktör Mancini döneminde yıldızı parlayan fakat sözleşmesi sona eren Ceyhun'la anlaşma yenilemeyen G.Saray'ın bu hamlesini, Trabzonspor'un Ceyhun'la el sıkışması için yaptığı iddia edildi. Cimbom'un, bordo-mavililerin Ceyhun ile görüşme yapmasını beklediği dile getiriliyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA