• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasarayda şok istifalar
24 Ağustos 2010 Salı 23:46

Galatasaray'da şok istifalar

Üstünel'in istifasından sonra devam eden kaos, bugün akşam saatlerinde Cemal Özgörkey ve Murat Canaydın'ın istifalarını kulübe göndermesi ile doruk noktasına ulaştı.

Sarı-Kırmızılı kulüpte yaklaşık 1 ay önce Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in istifasından sonra devam eden kaos, bugün akşam saatlerinde Cemal Özgörkey ve Murat Canaydın'ın istifalarını kulübe göndermesi ile doruk noktasına ulaştı.

Yönetim içinde 2'nci Başkan Yiğit Şardan ile uzun süredir anlaşmazlık yaşayan Cemal Özgörkey, Galatasaray Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bıraktığını Başkan Adnan Polat'a iletirken, bir süre önce yine Polat'ın isteği ile yönetime giren merhum başkan Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın da istifasını sundu.

Bilindiği gibi geçen sezon tasarlanan ve taraftarlarca çok beğenilen Mor forma ile bu sene piyasaya sürülen somon renkli formaların mimarı olarak gösterilen Özgörkey'in pazarlama şirketini bırakması, yönetim içindeki kavgayı da su üstüne çıkardı..

Başkan Adnan Polat'ın istifadan vazgeçirmeye çalıştığı Cemal Özgörkey'in kısa sürede Galatasaray'daki yönetim kuruluğu üyeliğinden de istifa ederek özellikle Yiğit Şardan'a karşı bayrak açacağı ve başkanlığa adaylığını koyacağı ileri sürüldü.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA