• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasarayda Alex Telles şoku!
01 Şubat 2014 Cumartesi 13:27

Galatasaray'da Alex Telles şoku!

Galatasaray, yeni transferinin lisansını çıkartamadı. Alex Telles için Gremio kulübüyle yapılan yazışmalar zamanında gerçekleşmediği için genç yıldız Bursaspor maçında yok.
G.Saray'da Alex Telles şoku yaşanıyor. Lisans çıkarmakta sorun yaşayan sarı-kırmızılılar, yeni isimlerden Telles'te son dakika şoku yaşadı. Brezilya'nın Gremio kulübünden transfer edilen 21 yaşındaki oyuncunun lisans evraklarını yetiştiremeyen sarı-kırmızılılar, Telles'i yarınki Bursaspor maçında oynatamayacak. Savunmanın solunda görev yapan ve teknik direktör Mancini'nin ısrarla "Onu mutlaka bu maça yetiştirin" talimatına rağmen Telles'in pazar günü oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği kesinlik kazandı.
 
EVRAKLAR TFF'YE GEÇ ULAŞTIRILDI
Brezilya Kulübü'nün "3 Şubat'a kadar 6 milyon 150 bin euro'yu yatırın, bonservisi alın" ısrarı üzerine devre giren Başkan Ünal Aysal'ın ödeme planını halletmesinin ardından bonservisi ile ilgili kriz çözüldü. Ancak G.Saray yönetiminin, Telles için Gremio ile yaptığı yazışmaların, hem Brezilya ile olan saat farkı, hem de transfer piyasasının son günlerindeki yoğunluk nedeniyle zamanında yetişmediği ifade edildi. Gremio'dan gelen bonservisle ilgili evrakların TFF'ye geç ulaşması, bu sıkıntının yaşanmasına neden oldu.
 
HAJROViC, BURSA MAÇINDA KADRODA
BU arada Galatasaray, Albert Riera ile yollarını ayırdıktan sonra Bosnalı oyuncu Izet Hajrovic'in lisansını çıkarttı. Sarı-kırmızılılar Albert Riera'nın sözleşmesini feshetmeleri sonrasında Bosnalı oyuncuları Izet Hajrovic'i resmen kadrosuna kattı. 23 yaşındaki oyuncunun bilgileri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde de yer aldı. Genç oyuncu, teknik direktörü Mancini'nin şans vermesi durumunda yarın Bursaspor ile ligde oynayacakları mücadelede forma giyebilecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA