• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaraya Ujfalusi şoku!
30 Ağustos 2012 Perşembe 22:31

Galatasaray'a Ujfalusi şoku!

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Tomas Ujfalusi, A2 takımıyla yapılan hazırlık maçında ön çapraz bağlarından önemli bir sakatlık geçirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde A2 takımıyla basına kapalı yapılan maçın ilk dakikalarında sakatlanan Ujfalusi'nin MR çektirmek üzere hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Ujfalusi'nin sakatlığıyla ilgili GSTV'ye açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, radyolojik sonuçlar elde edilmeden net bir şey söylemek istemediğini ancak doktorların ''önemli bir sakatlık'' şeklinde ifadeleri bulunduğunu belirtti.

Terim, sarı-kırmızılı futbolcunun durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

''Maalesef daha oyunun 5. dakikasında sakatlandı.

Doktorlar ilk bulgulara göre iç menüsküsünde ve ön çapraz bağlarında yaralanmalar olduğunu söylüyor. Radyolojik sonuçlar elde edilmeden net bir şey söylemek istemiyorum. Şu anda ona bakıyorlar, ama önemli bir yaralanma olduğunu söyleyebiliriz. 'Nazara geldik' diyelim. 'Galatasaray'ın geniş kadrosu var, bir yerde 3 oyuncu var, 4 oyuncu var' derken en kritik zamanda en önemli oyuncularımızdan birisinden, inşallah olmaz ama büyük ihtimalle uzun bir zaman faydalanamayacağımız bir gerçek.''

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise Çek futbolcunun ayağının çime takılarak sakatlandığını anlatarak, ''Nazara geldik. Ligler başlayalı iki hafta oldu. Banko 11'de oynayan iki futbolcumuzu kaybettik. Allah beterlerinden korusun. Engin Baytar cezası nedeniyle bir süre oynayamayacak. Sonra da Ujfalusi'nin sakatlığı bizi çok üzdü'' ifadelerini kullandı.AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA