• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaray yönetimine sert uyarı
27 Haziran 2013 Perşembe 14:41

Galatasaray yönetimine sert uyarı

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, sarı kırmızılı takımın daha önce İnönü Stadında oynamasına müsade edilmediğini hatırlatarak, TT Arenanın Beşiktaşın kullanımına açılmasına kesinlikle karşı...

UltrAslan’dan yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon başında paylaşımı ile alakalı ayyuka çıkan haberlerin son zamanlarda tekrar konuşuluyor olması üzerine, konuyla alakalı daha önce yaptığımız açıklamayı aşağıda tekrar hatırlatma gereğinde bulunduk.

Şunu herkes bilmeli ki; konu ne olursa olsun, ultrAslan yaptığı her açıklamanın arkasındadır. Devire, döneme, gündeme göre görüşleri değişmez, değiştirilemez ve değişmeyecektir de. Galatasaray Yönetimi’nin milyonlarca taraftarının taleplerine sırt çevirmemesini diliyor ve bu sese kulak vererek atacağı adımlara karar vermesini istiyoruz” denildi.
YÖNETİME ULTİMATOM

Açıklamada, UltrAslan’ın daha önce sarf ettikleri "Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da Galatasaray haricinde bir takım, ancak deplasman takımı olarak sahaya çıkar!" açıklamasının arkasında olduğu belirtilerek, “Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur; önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve nettir. Hafızaları pek zorlamaya gerek yok. Galatasaray, tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü Stadı’nda oynama isteği reddedilmiş ve Olimpiyat Stadı’nda oynamak zorunda kalmıştık. Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz! Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz: En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim.. Tarih size bugün Galatasaray’ın stadına sahip çıkma görevini verdi. Galatasaray’ın ne rica, ne de yaptırımla verilecek stadı yok! Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena sadece Galatasaray’ındır” ifadeleri yer aldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA