• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaray vermezse kimse şampiyon olamaz
04 Şubat 2013 Pazartesi 10:30

'Galatasaray vermezse kimse şampiyon olamaz'

Sivasspor - Fenerbahçe maçını değerlendiren Dilmen, sarı-lacivertli takımın Sivasspor maçının ardından psikolojk olarak dibe vurduğunu söyledi.

NTVSpor'da yayınlanan % 100 futbol adlı programda Sivasspor - Fenerbahçe maçını değerlendiren Dilmen, sarı-lacivertli takımın Sivasspor maçının ardından psikolojk olarak dibe vurduğunu söyledi.

"FENERBAHÇE PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKTÜ"

F.Bahçe'nin işinin artık çok zor olduğunu dile getiren Dilmen, "Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini açıkcası hiç düşünmedim ama futbol işte böyle bir oyun. Ligin mesafesi çok kısıldı ve Fenerbahçe bence, artık psikolojik olarak dibe vurdu.

Toparlanabilir mi? Toparlanabilir ancak artık çok zor. Fenerbahçe camiası yönetim, antrenör ve taraftar arasında bir sorun var. Bazı gruplar ile yaşanan sorunlar, herkese yayılmaya başladı. Hoca çift santrfora dönmüyor, prensip olarak dönmüyor. Fenerbahçe'de 3 oyuncu da santrfor özellikleri var ancak oynadıkları mevkiiler o şekilde değil." dedi.

"G.SARAY VERMEZSE KİMSE ŞAMPİYONLUĞU ALAMAZ"

Galatasaray'ın şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu ifade eden Dilmen, "Uzun bir zaman var ama Galatasaray şampiyonluğu kaybederse, Antalyaspor, Fenerbahçe veya Beşiktaş şampiyon olabilir. Galatasaray'dan bu saatten sonra şampiyonluğu alamazlar. Galatasaray şampiyonluğu verirse başka bir takım şampiyon olur. Bu kadar iddialı koonuşmak doğru değil. Beşiktaş evinde 10 kişilik takımı yenemiyor. Fenerbahçe şu Sivas'ı yenemiyor sahasında. Galatasaray 1 puanla sana fark atıyor. Beşiktaş ile farkı koruyor. Kaldı ki Galatasaray, Bursaspor deplasmanında oynuyor." şeklinde konuştu.

"AYKUT HOCA, KUYT'I NASIL ÇIKARTMADI, ŞAŞIRDIM"

Emre Belözoğlu'nun transferi hakkında da konuşan Dilmen, "Galatasaray puan kaybetti ama dedik ki Galatasaray kaybetmedi, kazandı. Sivasspor gördüğüm en kötü oyunlarından birini oynadı ancak buna rağmen de kazanmayı başardı. Olağanüstü iyi mücadele etti ve sahadan istediğini alarak ayrıldı. F.Bahçe çok pozitif oynadı ancak yapamadılar, kazamadılar. Emre Belözoğlu müthiş bir top oynadı, lider gibiydi. Şu performansını 20 maça yayabilse, gerçekten de çok iyi bir transfer olduğunu gösterecek. Kuyt'ın formsuzluğu devam ediyor, Aykut hoca ikinci yarıda Kuyt'ı nasıl çıkartmadı şaşırdım." ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA