• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaray Muslerayı bitirdi
19 Temmuz 2011 Salı 23:55

Galatasaray Muslera'yı bitirdi

Muslera ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Muslera ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'ın, Uruguay'ın Copa Amerika Turnuvası'nda yarı finale yükselmesinde büyük rol oynayan Lazio'nun başarılı file bekçisi Fernando Muslera ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

HER YIL İÇİN 2 MİLYON AVRO

Galatasaray, Lazio'dan Uruguaylı file bekçisi Nestor Fernando Muslera ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile şirketimiz arasında varılan mutabakata göre; futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre futbolcuya her sezon için 2 milyon Avro ödenecektir'' denildi.

Öte andan sarı-kırmızılı ekip, Lorik Cana ile yapılan takas nedeniyle Lazio Kulübü'ne herhangi bir ödeme yapmazken, Muslera'nın federatif haklarında pay sahibi olan Uruguay ekibi Wanderers Montevideo'ya 6 milyon 750 bin Avro ödeyecek. Açıklamada, ''Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6 milyon 750 bin Avro miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır'' ifadelerine yer verildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA