• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor: 2-1
20 Ağustos 2013 Salı 00:04

Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, evinde Gaziantepspor'u ağırladı. 90 dakikanın galibi 2-1'lik skorla Sarı-Kırmızılı takım oldu.
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup etti.
 
İlk yarısında tek golün atıldığı mücadeleye etkili başlayan taraf, Galatasaray'dı. Sarı-Kırmızılı takım, gol perdesini 8. dakikada açtı. Sezon başı kampında performansıyla göz dolduran Sneijder, Burak Yılmaz'dan aldığı topu şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Soyunma odasına Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle gidildi.
 
Her iki takım da ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Galatasaray'da Hamit Altıntop'un yerine Emre Çolak girerken Gaziantepspor'da Turgut Doğan Şahin çıktı ve Uğur Kavuk dahil oldu.
 
Kral bu kez penaltıdan
 
Burak Yılmaz, 51. dakikada ceza sahası içerisinde yere düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek, bu pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen golcü futbolcu, Gaziantepspor ağlarını sarsarak skoru 2-0'a taşıdı.
 
Dakikalar 75'i gösterdiğinde fark 1'e indi. Muhammet Demir, ceza sahası içerisine açılan ortaya müthiş bir röveşatayla çıkarak durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve mücadele, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle son buldu. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA