• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaray Carlinhosu bitiriyor!
04 Haziran 2013 Salı 17:02

Galatasaray Carlinhos'u bitiriyor!

Galatasaray'ın uzun süredir renklerine katmak için uğraş verdiği Fluminense'nin defans oyuncusu Carlinhos'ta sona gelindi.
Fluminenseli yöneticiler, Galatasaray'dan bir heyetin önümüzdeki hafta Brezilya'ya gelerek bu transfer için masaya oturacaklarını duyurarak "Her şey yolunda gidiyor, anlaşmaya yakınız" açıklaması yaptılar.Galatasaray'ın defansın soluna yapacağı takviye için ismi ön plana çıkan Fluminenseli Carlinhos ile ilgili Brezilya basınından yeni açıklamalar geldi ve yapılan teklif de ortaya çıktı.Sarı-kırmızılıların uzun süredir peşinde olduğu 26 yaşındaki oyuncu için Brezilya ekibine 5.5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Yapılan teklifin Fluminense yetkilileri tarafından olumlu karşılandığı öne sürülürken, Carlinhos'un gönderilmesi sonrasında yapılacak hamlelerin planlandığı ve alternatif arayışlarının da hızlandığı iddia edildi.

CARLINHOS TAFFAREL İLE GÖRÜŞTÜ!

Carlinhos'un da Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile 3 Mayıs günü görüştüğünü söylediği ve takım ile ilgili bilgileri aldığı ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, Galatasaray transfer komitesinin de önümüzdeki hafta Brezilya'ya giderek transferi noktalayacak resmi anlaşmayı gerçekleştireceği vurgulandı.Oyuncunun menajeri de transfer ile ilgili açıklamalar yaparken, "Galatasaray ile Fluminense arasında görüşmeler olabilir. Ancak bize gelmiş resmi bir şey yok. Carlinhos kariyeri için en doğru hamleyi yapmak için bekliyor" diye konuştu
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA