• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fuar büyük ilgi görüyor
10 Nisan 2011 Pazar 14:10

Fuar büyük ilgi görüyor

Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı büyük ilgi görüyor..

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Konya Kent 2011 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı büyük ilgi gördü.

 

 

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Konya Kent 2011 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı belediyelerle sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

 

 

KTO TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde 8. Konya Yapı Malzemeleri ve 8. Konya IHS 2011 Fuarları ile birlikte açılan 7. Konya Kent 2011 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı’na 12 şehrin belediye başkanı ile 400’e yakın belediye yöneticisi katıldı.

 

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sektöründe bir marka haline gelen Konya Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı’nın, belediye başkanları ile sektör temsilcilerinin buluşmasına ev sahipliği yaptığını söyledi. Belediye başkanları ve yöneticilerine uzmanlarca mevzuat bilgilendirme toplantılarının da düzenlendiği fuarda, firmalar ile belediyelerin açtığı stantların büyük ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Akyürek, fuarın yatırım ve projelerle ilgili bilgi paylaşımı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

 

Konya’nın bir fuarlar şehri haline geldiğini hatırlatan Başkan Akyürek, aynı anda 3 fuarın birden açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

7. Konya Kent 2011 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı’nda Konya Büyükşehir Belediyesi ile KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün stantları da büyük ilgi gördü. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ve projelerin sergilendiği stantta, proje maketleri ve fotoğraflar dikkat çekerken ziyaretçilere yatırımlar ve projelerle ile bilgi verildi.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA