• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fransa EURO 2016 için güvenlik önlemlerini artırıyor
15 Haziran 2016 Çarşamba 19:41

Fransa EURO 2016 için güvenlik önlemlerini artırıyor

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'ün, EURO 2016 güvenliğinin sağlanması için yayınladığı genelgenin ardından maçların oynanacağı kentlerde valiliklerin aldıkları önlemler artıyor.

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'ün, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) güvenliğinin sağlanması için yayınladığı genelgenin ardından maçların oynanacağı kentlerde valiliklerin aldıkları önlemler artıyor.

Son olarak Lille Valisi Michel Lalande, çarşamba ve perşembe günü gece yarısından itibaren barları kapatma kararı aldı. Lalande, düzenlediği basın toplantısında, Marsilya'da geçen cumartesi günü çıkan olayları gerekçe göstererek, tedbir amaçlı barları gece yarısı kapatma kararı aldıklarını bildirdi.

Rusya, çarşamba günü Lille kentinde Slovakya ile mücadele edecek. Lille'e çok yakın Lens kentinde ise İngiltere perşembe günü Galler ile oynayacak.

Lyon ve Toulouse valilikleri ise dün alkol satışına geniş kapsamlı denetleme getirmişti. Valilikler, maçlar öncesi ve sırasında kent merkezi, gar ve havaalanında, büfe ve marketlerden alkol satışını yasaklamıştı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA