• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Formamı Platiniye verdim
20 Temmuz 2014 Pazar 09:03

Formamı Platini'ye verdim

Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, 'Benim için futbolda bundan daha büyük mutluluk yok' ifadesini kullandı.

Almanya Milli Takımı ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, adını tarihe yazdırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Mesut Özil, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yayımladığı Gençlik Spor Dergisi'ne yaptığı açıklamada, Almanya'nın şampiyon olmasına ilişkin 'Benim için futbolda bundan daha büyük mutluluk yok. Adımı tarihe yazdırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Futbolda bundan üstün ödül yok. Çok şükür böyle bir anı yaşayabildiğim için' ifadelerini kullandı.

UEFA Başkanı Michel Platini'nin final maçının ardından kendisinden formasını isteğini kaydeden Özil, bu isteği geri çeviremediğini ve memnuniyetle formasını verdiğini belirtti. Platini'nin kendisinden forma istemesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, 'UEFA Başkanı ve ayrıca zamanında dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Platini benden formamı istedi. Ben de bu isteğini geri çeviremedim, memnuniyetle formamı verdim' diye görüşlerini aktardı.

Dünya Kupası'ndaki performansına ilişkin soruya Özil, 'Takım olarak çok iyi bir turnuva oynadığımızı düşünüyorum. Ben de takıma olan katkımdan ve performansımdan dolayı çok memnunum' şeklinde yanıt verdi.

Almanya Milli Takımı'nın başarısının sırrının takım ruhu ve oyun disiplininden kopmamak olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, 7-1 kazandıkları Brezilya maçına futbol tarihinde çok nadir rastlanacağını ve karşılaşmada takım olarak mükemmel bir performans sergilediklerini kaydetti.

Mesut Özil, sosyal medyada Türk ve Alman bayraklı fotoğrafını paylaşmasına dair, Almanya Milli Takımı'nda oynayan Türk kökenli bir futbolcu olarak fotoğrafı paylaşma arzusu hissettiğini ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA