• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Forlan iddiası
22 Nisan 2011 Cuma 14:08

Forlan iddiası

Kolot, "Beşiktaş, bir buçuk ay önce, Forlan ve menajerleriyle görüştü."

Beşiktaş'ın, Atletico Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Diego Forlan'ı bitirdiği iddia edildi. Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, siyah-beyazlıların, Uruguaylı yıldızla bir buçuk ay önce prensip anlaşmasına vardığını söyledi. Kolot, "Beşiktaş bir buçuk ay önce Forlan ve menajerleriyle görüştü. Yıllık 5.5 milyon euro'ya, 3 yıllık kontrat yapmak için prensipte anlaşmaya vardı" ifadelerini kullanarak transferin bittiğini belirtti.

"BU KADAR PARA VERİLMEMELİ"
Kolot, Forlan'ı Schuster'in istediğini ifade ederek, "Schuster gittiği için yönetim ya da başkan, Forlan'la yapılan bu anlaşmayı yürürlüğe sokacak mı bilemiyorum. Beşiktaş, Forlan'ın isteğini kabul etmiş" diye konuştu. Kolot ayrıca Forlan'ın böylesine şartlarla transfer edilmesini doğru bulmadığını belirterek, "33 yaşındaki bir oyuncunun yıllık 5.5 milyon euro'dan Beşiktaş'a gelmesini doğru bulmuyorum. Forlan'a bir senede vereceğimiz paranın 3'te 1 ile Fulya'yı düzeltebilir, yeni Forlan'lar çıkartırız" dedi.

MENDES NE DERSE O OLUR
Celal Kolot, teknik direktör Tayfur Havutçu ve yeni hoca ile ilgili şunları söyledi: "Başkan, 'Tayfur Havutçu'nun arkasındayım' dediği sürece, Tayfur orada olmayacaktır. Herkes emin olsun, menajer Jorge Mendes'in istediği bir teknik direktör gelecek. Q7 çetesinin elinde Beşiktaş oyuncak gibi oldu. Kupa bile gelse bu beni tatmin etmez" dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA