• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fırsatları değerlendiremedik
12 Aralık 2010 Pazar 17:58

'Fırsatları değerlendiremedik'

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan 'Elimize geçen fırsatı değerlendiremedik, yani rakibimize 5 puan fark atabilirdik, üstelik de rakip 15. dakikada 10 kişi kaldı' dedi.
Sivasspor 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularının rakibi yenebileceklerini düşündüklerini ve hata yaptıklarını ifade eden Doğan, ''Biz devre arasında oyuncularımızı uyardık, biraz da ofansı sağlamlaştırdık, daha fazla oyuncu soktuk ama maalesef etkili olamadık. Bugün çok avantajlı bir duruma gelebileceğimiz, ikinci yarıya çok daha moralli girebileceğimiz bir maçı kaybettik, üstelik rakip 10 kişi kalmıştı'' diye konuştu.
 
Galip gelebilecek pozisyonları da bulduklarını anlatan Doğan, ''Deplasmanlarda 5 tane pozisyona giriyorsan, 1 tanesini gole çeviremiyorsan,  yenilmen de kaçınılmaz oluyor. Sivasspor takımı 10 kişiyle müthiş bir mücadele örneği verdi, özellikle Mehmet Yıldız bizim defansı çok güzel bir şekilde, istediği şekilde, kaba bir deyimle döverek bizzat yıprattı, ama biz orada çok etkili olamadık'' dedi.
 
Üzgün olduklarını ifade eden Doğan, ''Maalesef kadrom çok kısıtlı, bu imkanlarla iyi puanlar aldık. Bugün 3 puan alabilirdik, ama rakip daha çok istedi. Şehriyle, valisi ile, garnizon komutanıyla hep beraber bir birlik olmuşlar, müthiş bir atmosfer yaratmışlar, onları tebrik ediyorum. Böyle birlik beraberliği sağlayan takımların oyunu da sahaya yansır, onun için Sivasspor'u tebrik ediyorum, 10 kişiyle bizi yendiler'' diye konuştu.
 
Oyunda pozisyon fazlalığının kendilerinde olduğunu, ancak değerlendiremediklerini anlatan Doğan, yenilginin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
 
Konyasporlu oyuncu Emre Toraman da 10 kişi kalan rakiplerini yenemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçından galibiyetle ayrılarak devre arasına 17 puanda girmek istediklerini ifade etti.
 
Genç oyuncu Serkan Şahin ise iyi savaştıklarını, ancak Sivasspor'un daha iyi olduğunu ifade ederek, bu maçın geride kaldığını, Galatasaray karşılaşmasına bakacaklarını söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA