• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Findeks Risk Raporu ile Tanışın!
13 Nisan 2021 Salı 10:01

Findeks Risk Raporu ile Tanışın!

Findeks Risk Raporu ile Tanışın!

 

Çok sayıda kişi için ödeme alışkanlıklarını takip etmek bir hayli zor olabiliyor. Bunun nedeni ise bankalarda farklı kredili ürünlerin olması, mevduatlı hesaplar bulunması, limit ya da borç durumlarının değişkenlik göstermesi gibi unsurlardır. Bu durum bireylerin kendi mali durumları hakkında net fikirler edinmelerini de zorlaştırıyor. İşte bu noktada devreye Findeks raporları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan risk raporu giriyor.

Findeks risk raporu bankalardaki kredi ve kredi kartlarınızı toplu olarak görmenizi sağlıyor. Aynı zamanda kredili mevduat hesaplarınızı da yine toplu bir şekilde görme şansını sizlere sunuyor. Elbette bu rapor içerisinde yer alan en önemli bilgilerden biri de kredi notu oluyor. Bir anlamda kredi puanınızı da rahatlıkla öğrenebiliyor ve bu puanın ne yönde bir değişim grafiği izlediğini de öğrenebiliyorsunuz.

Kredi Notunuzun Türkiye Ortalamasıyla Kıyaslamasını Öğrenin!

Üstelik Findeks risk raporu ile elde edebileceğiniz bilgiler bununla da sınırlı değil. Sizin kredi notunuzun Türkiye ortalaması ile kıyaslamasına ulaşmanızı da sağlıyor. Kaç adet kredili ürüne sahip olduğunuzu öğrenmek için bankalar arasında mekik dokumanıza gerek kalmıyor. Çünkü bu rapor size kredili ürünleriniz hakkında da bilgi veriyor. Kredi kartlarınızı, mevcut hesap ve borç durumları gibi bilgilere de banka şubelerine gitmeden ve saatlerce zaman harcamadan ulaşabiliyorsunuz.

Kimi zaman birden fazla sayıda kredili ürün kullananlar ve aktif bir iş yaşamına sahip olanlar için kredili ürünlerin takibi zorlaşabiliyor. Dolayısıyla bu durumda da pek çok kişinin rotasını risk raporuna çevirdiğini söyleyebiliriz. Çünkü risk raporu sayesinde kredili ürünlerin açık ya da kapalı olduğu bilgisine de pratik bir şekilde ulaşılabilir. Kredili ürünlerin geçmiş dönemde nasıl bir ödeme performansına sahip olduğu bilgisine de en kolay yoldan ulaşmanın yöntemi bu risk raporudur.

Findeks Üyelik İşlemlerine Hemen Başlayın!

Findeks tarafından sunulan hizmetler sadece risk raporundan ibaret değil. Çok sayıda farklı hizmet ve ayrıcalıktan faydalanmak için üyelik işlemlerine hemen başlayabilirsiniz. Bu arada Findeks üyelik işlemlerini de internet üzerinden online olarak yapabileceğinizi belirtelim. İnternet sitesine tıklamanız durumunda yapmanız gerekenler detaylı bir şekilde aktarılıyor.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA