• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Final yolu açık
06 Mart 2013 Çarşamba 16:06

Final yolu açık

M.United-R.Madrid maçındaki yönetimi nedeniyle eleştirilere maruz kalan Cüneyt Çakır için UEFA'nın yorumu bakın ne oldu...
UEFA'dan Cüneyt Çakır'a destek... Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United-Real Madrid maçındaki yönetimiyle İngiliz basınının eleştiri oklarını üzerine alan FIFA kokartlı hakeme sahip çıkıldı.
Bir UEFA yetkilisi yaptığı açıklamada "UEFA'nın Cüneyt Çakır ile ilgili bir sıkıntısı yok. Kırmızı kartla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Elimize raporlar ulaştıktan sonra inceleyeceğiz. Eğer ceza unsuru bir şey varsa bunu değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.
FİNAL YOLU AÇIK
İngiliz basınında yer alan habere göre, eleştirilerin aksine Cüneyt Çakır'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi müsabakaları için herhangi bir dinlendirme almayacağını söyleyen yetkili "Çakır bu yıl görev verilecek hakemler listesinde kalmaya devam edecek" değerlendirmesini yaptı.
Öte yandan maçı takip eden UEFA Hakem Kurulu başkanı ve karşılaşmanın gözlemcisi Pierluigi Collina ile delege Rudolf Zavrl'ın Çakır'ın yönetiminden memnun olduğu belirtildi. Karşılaşmanın 56. dakikasında Nani'nin gördüğü kırmızı kartta tecrübeli hakemin kararının arkasında olunduğu vurgulandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA