• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Filyasyon ekibine saldırdı, tutuklanarak cezaevine gönderildi!
22 Ekim 2020 Perşembe 19:33

Filyasyon ekibine saldırdı, tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Konya'da filyasyon çalışması yapan sağlık ekibi saldırıya uğradı. Olayla ilgili bir kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, merkez Meram ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre filyasyon çalışması yapan sağlık çalışanları saat 22.30 sıralarında M.Ö.K. isimli bir kişinin saldırısına ve hakaretine uğradı.
Şiddet ve hakarete uğrayan filyasyon ekibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.


Filyasyon ekibine saldıran şüpheli tutuklandı
Olay nedeniyle gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli M.K.Ö, kamu görevlisini yaralama ve cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Valiliği açıklama yaptı


Filyasyon çalışması yapan sağlık ekibine yönelik gerçekleştirilen şiddet ve hakaretle ilgili Konya Valiliği'nden de açıklama geldi.


Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"21 Ekim Çarşamba günü saat 22:30 sıralarında Meram ilçemizde filyasyon yapan sağlık görevlilerimiz şiddet ve hakarete uğramışlardır.Yaşanan bu vahim olayı gerçekleştiren şahıs emniyet görevlilerimiz tarafından gözaltına alınarak etkili bir şekilde soruşturma başlatılmıştır.  Koronavirüs salgınının bertaraf edilmesi için canla başla mücadele eden fedakâr sağlık çalışanlarımıza yönelik bu saldırıyı şiddetle kınadığımız ve olayın hassasiyetle takipçisi olacağımız hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA