• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FIFA 15′te Fenerbahçe olacak mı?
13 Mayıs 2014 Salı 14:38

FIFA 15′te Fenerbahçe olacak mı?

EA Sports'un her yıl yeni sürümünü geliştirdiği popüler futbol serisi FIFA'nın sıradaki oyununda, Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe de yer alacak.
Türk futbol severler FIFA serisini severek oynasa da, en çok şikayet ettikleri konunun başında oyunun içerisinde Türk liglerinin ve takımlarının yer almaması geliyor. Galatasaray serinin tüm oyunlarında yer alsa da, diğer Türk takımları oyunda yok.
 
EA Sports, son iki senedir Fenerbahçe ile yapmadığı anlaşmayı tekrardan gözden geçirmişe benziyor. Gelen son haberlere göre FIFA 15'te yer alması için Fenerbahçe ile tüm anlaşmalar yapıldı.
 
Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyelerinden Ömer Temelli de daha önce EA Sports ile isim hakları konusunda görüştüklerinden bahsetmişti. Temelli'ye Twitter üzerinden "FIFA 2015'te Fenerbahçe olacak mı?" sorusu sorulduğunda ise cevabı "evet" olmuştu.
 
TFF'nin (Türk Futbol Federasyonu) aldığı bir karar doğrultusunda, EA Sports'un oyun içinde yer alacak takımların isim haklarını almak için ilgili takımlarla tek tek anlaşması gerekiyor. Dünyada yalnızca TFF'nin benimsediği bu uygulama yüzünden, Spor Toto Süper Lig'i FIFA 14'te yer alamamıştı. EA Sports, yalnızca Galatasaray'ın isim haklarını alma yoluna gitmişti.
 
Türkiye'deki FIFA severler şimdi de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra tüm Spor Toto Süper Lig'in FIFA 15'e eklenmesi için çaba gösteriyor. Fifplay.com adresindeki ankette, yüzde 10'la FIFA 15'te en çok olması istenen lig Spor Toto Süper Lig.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA