• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖcü savcı ve eşinden skandal hareket!
17 Ekim 2016 Pazartesi 11:39

FETÖ'cü savcı ve eşinden skandal hareket!

Osmaniye de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcının akıl almaz görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarıyla an be an kayıt edilen görüntüde savcı ve öğretmen eşinin bir kız çocuğunu dövdüğü görüldü.

Kız öğrenciyi savcı eşine şikayet eden öğretmen ve kocası kızın gırtlağını sıktı.

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Kız İmam Hatip Lisesinde eğitim gören A.B., ile tartışan İngilizce öğretmeni Elif G., hızını alamayarak öğrenciyi savcı olan kocasına şikayet etti. Ders sırasında tartıştığı öğrencinin derslerine girmemesini isteyen ve bu yüzden öğrenci ile sürekli tartıştığı iddia edilen İngilizce öğretmeni Elif G., öğrenciyi okul yönetimine şikayet etti. Okul yönetimi tarafından oluşturulan disiplin kurulu tarafından öğrencinin haklı bulunması üzerine savcı eşi olan İbrahim Gündüz’e olayı anlatan Elif G., sabah okul girişinde karşılaştığı öğrencinin boğazını sıkarak ölümle tehdit etti.        

dovdu-_.jpg                                                                 

SAVCI VE EŞİ ÖĞRENCİNİN BOĞAZINI SIKTI

Okul önünde bulunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde okul önüne gelen Elif G., kız öğrencinin okul dışına gelmesi üzerine tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kız öğrencinin boğazını sıkan Elif G., öğrenciyi ölümle tehdit ederken, eşinin öğrenciyle tartıştığını gören dönemin Harran Savcısı İbrahim Gündüz’de hızını alamayarak kız öğrencinin boğazını sıktı. Okul idarecilerinin araya girmesi ile son bulan görüntülerde kız öğrencinin şikayetçi olmaması için ölümle tehdit edilen öğrenci A. B., daha sonra babasıyla birlikte gittikleri karakolda savcı İbrahim Gündüz ile eşi Elif G.’den şikayetçi oldu.

DİSİPLİN KURULUNU TEHDİT ETTİ

Kız öğrencinin okuldan atılması için okul disiplin kurulunu üyelerini telefonla arayarak baskı yapan savcı İbrahim Gündüz, tayini çıktığı Osmaniye de sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullandığı ve bu nedenle tutuklandığı öğrenildi. Kız öğrencinin boğazını sıkarak ölümle tehditler savuran Eif G.’nin ise hala Osmaniye’de bir okulda öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

DERSTE, SAVCI EŞİYİM TEHDİDİ

İmam Hatip Lisesinde A.B.’nin boğazını sıkan savcı eşi İngilizce öğretmeni Elif G., ders sırasında gürültü yapan öğrencilere ‘Ben savcı eşiyim. İstediğimi yaparım’ diye öğrencileri tehdit ettiği ise iddialar arasında yer alıyor. Kız öğrenciye baskı uygulayan ve bu nedenle okuldan atılması talimatını veren öğretmen Elif G.’nin kız öğrenciyi okuldan kovmak için asılsız iftiralar attığı ve öğrencinin sevgilileri tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

STAR

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA