• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ-CHP ortaklığıyla Sümeyye Erdoğan hakkında çirkin kampanya
26 Ağustos 2015 Çarşamba 10:17

FETÖ-CHP ortaklığıyla Sümeyye Erdoğan hakkında çirkin kampanya

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yakınlığı ile bilinen Today’s Zaman ve CHP’nin FETÖ ve eşcinsellerle ilgili eylemlerde en ön safta duran milletvekili Mahmut Tanal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili çirkin bir haberi gündeme taşıdı.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığı ile bilinen Today’s Zaman ve PKK, eşcinseller ve Gülencilerle ilgili mahkeme ve eylemlerde en ön safta duran CHP milletvekili Mahmut Tanal’la işbirliği içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’la ilgili çirkin bir kampanya başlattı.

TANAL'DAN ÇİRKİN İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu haberlerini yayarak çirkin bir itibarsızlaştırma çabasına girdi.

CHP’li Mahmut Tanal, iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasını meşrulaştırmak için İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk’e verdiği önergede Lazika İslam Emirliği’nin Türkiye’de faaliyeti bulunup bulunmadığını sorarak kılıf uydurdu.

FETÖ’CÜ YAYIN ORGANLARI

FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen ve Türkiye’yi uluslararası arenada terör örgütlerine destek verdiği yönünde kara propaganda yürüten Today’s Zaman gazetesi de haberi İngilizce’ye çevirerek kampanyaya destek verdi.

Gazete CHP’li Mahmut Tanal ve yine FETÖ’cü olan haberdar adlı siteye dayandırdığı haberinde terör örgütü DAİŞ’e bağlı olduğunu öne sürdüğü Lazika İslam Emirliği’nden olduğu öne sürülen açıklamayı da yaygınlaştırdı.

YAYIN YÖNETMENİ HAKARETTEN HÜKÜMLÜ

Sosyal medyadan yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken Today’s Zaman yayın yönetmeni Bülent Keneş de geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hüküm giymiş, tazminata mahkum edilmişti.

SÖZCÜ VE SOL HABER POMPALADI

Today's Zaman'ın başlattığı tweet sarmalını, Sözcü Gazetesi ile SoL Haber Portalı'nın yayınladığı haberlerle pompalamasının ardından fırsatçılar harekete geçti.

GEZİCİ "SANATÇI" DA ALÇAKLAR KOROSUNA KATILDI

Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da alçaklığın dibine vurarak çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu.

Aydın'ın attığı "Niye kızılıyor? adam gönül koymuş ne var bunda, hem İslam'da 4 evlilik serbest değil mi? Ayrıca yakışıyorlar" şeklindeki twit sosyal medyada büyük tepki çekti.

Star Gazetesi

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA