• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Feneri bekleyen tehlike!
07 Kasım 2012 Çarşamba 09:11

Fener'i bekleyen tehlike!

Fenerbahçe'de yönetimden taraftara uyarı geldi! Limassol maçı öncesi taraftarına çağrıda bulunan Fenerbahçe Yönetimi, kendilerini bekleyen tehlikeyi net bir şekilde açıkladı.

Fenerbahçe'de yönetim, Limassol maçı öncesi taraftarına çağrı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, saha içinde, tribünde ya da stat çevresinde yaşanacak bir olayın seyircisiz oynama cezasına yol açacağı vurgulandı.

Avrupa Ligi C Grubu'nda yenilgisiz liderliğini sürdüren sarı-lacivertli ekibin, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi karşısında 3 puan mücadelesine çıkacağının ifade edildiği açıklamada ''Takımımızı iç saha, dış saha fark etmeksizin yalnız bırakmayan siz taraftarlarımızdan özellikle bu maç için beklentimiz ve dileğimiz, tüm desteğinizi takımımıza yöneltmeniz, misafirperverliğimizi ise tüm sporseverlere göstermeniz'' denildi.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında Kadıköy'de oynanan Spartak Moskova mücadelesinde meşale yakılarak sahaya atılması, merdivenlerin boş bırakılması kuralının ihlal edilmesi ve stat dışında yaşanan kargaşalar nedeniyle kulübe yüksek miktarda para cezası verildiği hatırlatılan açıklamada, ihlallerin devam etmesi durumunda takımın seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kalabileceği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:
''Takımımızın, büyük hedeflerle kayıpsız ilerlediği UEFA Avrupa Ligi'nde en büyük gücümüz, kuşkusuz büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Ancak ihlallerin yinelenmesi, takımımızı, evimizde oynayacağımız bir sonraki maçı sizlerin desteğinizden yoksun, seyircisiz oynamak zorunda bırakabilir. Bu bağlamda, bu değerli güçten yoksun kalmamak adına, hepimize büyük iş düşüyor. Bu bilinçle, takımımıza olan inançla, gurura olan bağlılıkla, hep birlikte AEL Limassol maçında tribünlere...''

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA