• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerden Aslana mı geliyor?
28 Ağustos 2012 Salı 11:43

Fener'den Aslan'a mı geliyor?

G.Saray, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen iki yıldız için temasları başlattı.

Galatasaray, transfer için yeniden atağa kalktı. Sarı-kırmızılı takımın oynadığı 3 resmi maçta 6 gol yemesi ve Beşiktaş derbisinde Hakan Balta'nın önemli hatalar yapması, teknik heyeti bir kez daha bu oyuncuya alternatif bir transferin yapılması için harekete geçirdi. Şampiyonlar Ligi maçlarında Hakan Balta'ya ağır yük bineceğini düşünen teknik direktör Fatih Terim'in yönetimden transfer dönemi kapanmadan bir sol bek alınmasını istediği belirtiliyor. Aday listesinin başında Fluminense takımında oynayan Carlinhos yer alıyor. Daha önce 3 milyon euro önerilen Brezilyalı sol bek için teklifin 3 milyon 250 bin euro'ya yükseltileceği öğrenildi.

ZİEGLER'DE İNDİRİM

Yönetimin, Carlinhos'un olmaması durumunda ise eski Fenerbahçeliler Andre Santos (Arsenal gözden çıkardı) ve Reto Ziegler'in yanı sıra Fiorentina'lı Juan Manuel Vargas'a yöneleceği bildirildi. Juventus'un kadrosunda düşünmediği Ziegler için istediği ücreti 2.5 milyon euro'ya kadar düşürdüğü gelen haberler arasında. Öte yandan Udinese'den Armero ise kulübünün 7 milyon euro istemesi nedeniyle gündemden çıkarıldı. Transfer için 5 Eylül'e kadar süresi olan sarı-kırmızılıların, en geç önümüzdeki hafta yabancı bir sol beki İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

TURGAY KIRAN: TRANSFER ŞART

G.Saray'ın eski asbaşkanı Turgay Kıran, takımın en az bir transfere daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Beşiktaş karşısında çok açık verilmesini fazla hazırlık maçı yapılmamasına bağlayan Kıran, "Fatih Terim takımı toparlayacaktır" diye konuştu.

ÖNLEMLERİ ALACAKTIR

Terim'in elinde çok iyi bir kadro olduğunu belirten Kıran, "Beşiktaş karşısında çok iyi değil ama iyi bir G.Saray vardı. Terim'e güveniyorum. Gerekli önlemleri alacaktır. Özellikle Avrupa için Hakan Balta'ya alternatif bir oyuncu mutlaka alınmalı" dedi.

Vatan

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA