• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçeye sürpriz hoca! Aykut Kocaman derken...
03 Nisan 2017 Pazartesi 17:14

Fenerbahçe'ye sürpriz hoca! Aykut Kocaman derken...

Dick Advocaat'a veda etmeye hazırlanan ve Aykut Kocaman ile görüşmelerde bulunduğu kaydedilen Fenerbahçe için Ukrayna'da sürpriz bir iddia gündeme geldi...

Sezon sonunda Dick Advocaat ile yollarını ayıracak Fenerbahçe için Ukrayna'dan flaş bir iddia geldi. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov'un, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmamama ve Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğu kaydedildi.

42 yaşındaki teknik adamın, kulübünden ayrılması durumunda önünde PAOK ve Fenerbahçe opsiyonları olduğu, iki kulübün de genç hocayla temasa geçtiği iddia edildi.

REBROV'DAN FENERBAHÇE SORULARINA YORUM YOK

Sergiy Rebrov, katıldığı televizyon programında sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ile ilgili soruya, "Dinamo Kiev ile bir görüşmemiz olacak. Ancak her şeyi sezon sonuna bıraktık" cevabını verirken; Fenerbahçe ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Ukraynalı spor yorumcusu Sergey Demyanchuk, Rebrov'un Fenerbahçe'ye gitmesinin iki taraf için de mantıklı bir tercih olabileceğini kaydederken "Türkiye bizim için kardeş bir ülke. Rebrov'un da Türkiye'de deneyimi var ve Fenerbahçe de Ukrayna piyasasında aktif bir takım. Rebrov da iyi hatıralar bıraktı orada. Rebrov, kesinlikle adaylardan biri olacaktır" diye konuştu.

UKRAYNA'DA İLK 2 SENESİNDE 2 ŞAMPİYONLUK

2003-2004 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Rebrov, 2014'te başına geçtiği Dinamo Kiev'de Ukrayna'da 2 sezon üst üste şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon 22 haftası tamamlanan Ukrayna Ligi'nde 60 puanlı Shakhtar Donetsk'in arkasında 46 puanla 2. sırada kalan Dinamo Kiev'de Rebrov'un performansı da tartışma konusu oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA