• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçenin Molde yenilgisi Avrupa basınında
18 Eylül 2015 Cuma 11:59

Fenerbahçe'nin Molde yenilgisi Avrupa basınında

UEFA Avrupa Ligi grup maçında Fenerbahçe'nin konuk ettiği Norveç temsilcisi Molde'ye 3-1 yenilmesi, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

UEFA'nın internet sitesinde ön sayfadan verilen haberde, maçın sonucu "Molde'den Fenerbahçe'ye soğuk duş" ve "Öfkeli Molde Fenerbahçe'yi şok etti" başlıklarıyla verildi.

Haberde, karşılaşmanın ilk yarısının 1-1 berabere sonuçlanmasına rağmen Norveç'in son şampiyonu Molde'nin İstanbul'da rahat bir galibiyet aldığı vurgulandı.

Karşılaşmaya ilişkin yapılan değerlendirmede ise Molde'nin Fenerbahçe karşısında İstanbul'da sahaya çıkan en üretken kadroya sahip takım olmamasına rağmen sakin, organize ve aşırı düzenli futboluyla rakibini yendiği ve turnuvadaki iddiasını gösterdiği belirtildi.

İngiliz basınından Dailymail gazetesi "Türk devi, Nani'nin golüne rağmen Avrupa Ligi'ne sürpriz yenilgiyle başladı" manşetiyle verdiği haberde, sarı-lacivertlilerin yıldızlardan kurulu kadrosuna rağmen sahada etkisiz kaldığını ve Molde'nin Avrupa'daki 7 maçlık kazanamama serisine İstanbul'da "tarihi bir galibiyetle" son verdiğini yazdı.

FourFourTwo dergisi ise Molde'nin İstanbul'da aldığı 3-1'lik galibiyetle Fenerbahçe'yi yenen ilk Norveç takımı olduğunu hatırlattı.

Skysports da maçın 84. dakikasında Molde'den Mohamed Elyounoussi'nin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmasına rağmen Norveç temsilcisinin Fenerbahçe karşısında kalesini gole kapatarak önemli bir galibiyete imza attığını ifade etti.

ABD televizyon kanalı Fox Sport ise grubun favorisi olarak görülen Fenerbahçe'nin evinde Molde'ye yenilerek "sinir bozucu" bir mağlubiyet aldığı değerlendirmesini yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA