• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçenin golcüsüne Konyaspor kancası
01 Aralık 2016 Perşembe 13:33

Fenerbahçe'nin golcüsüne Konyaspor kancası

Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao ile ilgilendiği iddia edildi

Aatif ve Salih Uçan’ı gündemine alan Konyaspor’un bu girişimleri kulüp tarafından da doğrulanmıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler’den her iki oyuncu için de olumsuz yanıt alan yeşil-beyazlılar, rotayı başka bir isme çevirdi. Hedefte, Bursaspor’da krallık yaşayarak Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao var. 

Van Persie, Sow, Emenike gibi isimlerin gölgesinde kalarak gönderilecekler listesinde adı anılan Brezilyalı forvet için teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu üzerine iletişime geçildiği ifade edildi. Yönetimler arasında kurulan temaslarda Konya cephesinin, Fenerbahçe’ye, “Eğer devre arasında Fernandao’yu kiralamak gibi bir niyetiniz varsa biz talibiz. Şartları görüşmeye hazırız” mesajını verdiği öğrenildi. Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalan Fernandao’nun yıllık ücreti 1.6 milyon Euro...

Konyaspor’un bu rakamın yarısını, yani 800 bin Euro’luk kısmını yarım sezonluk süreç için ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Öte yandan Konyaspor’da orta saha arayışları da sürüyor. Yeşil-Beyazlılar, Ali Çamdalı’nın yanına takımın hücum gücüne de katkıda bulunabilecek bir orta saha oyuncusu için Avrupa’dan belirlenen isimlerle görüşme halinde.
FANATİK

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA