• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçenin forması çok konuşulacak
17 Temmuz 2012 Salı 10:28

Fenerbahçe'nin forması çok konuşulacak

Takımla özdeşleşen çubuklu formanın sol göğsünde ışık saçan bir Türkiye haritası, üstünde de kulübün amblemi bulunacak.

Takımla özdeşleşen çubuklu formanın sol göğsünde ışık saçan bir Türkiye haritası, üstünde de kulübün amblemi bulunacak. Böylelikle Türkiye'nin bağrından çıkan F.Bahçe sembolize edilecek. Fenerbahçe Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını tüm hızılya sürdürüyor. Bir yanda transferler, diğer yanda ise hazırlık maçları, kamplar... Ama hazırlanan sadece futbolcular ve futbol takımı değil. Stadyum, soyunma odaları, ant-renman tesisleri de yenileniyor.

Yenilenen ürünlerden biri de artık her yıl merakla beklenen formalar. Hürriyet'in haberine göre; sarı lacivertiler, 2012-2013 sezonu için sürpriz bir forma tasarımına imza atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim kurulunun ve Başkan Aziz Yıldırım'ın onay vermesi halinde hazırlanacak olan çubuklu formanın ayrıntıları ortaya çıktı. Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formalarla Türkiye'ye bir mesaj vermeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak
Çubuklu formanın sol göğsünde Fenerbahçe arması bulunuyordu. O arma yine aynı yerinde kalacak. Ama bir farkla. Sol göğüste ışık saçan bir Türkiye haritası yer alacak. Türkiye haritasının üstünde de F.Bahçe amblemi yer alacak. Bu formanın Türkiye'nin bağrından çıkan Fenerbahçe'yi sembolize ettiği ifade ediliyor.

Verilen bir başka mesaj ise şu:
- Türkiye Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe Türkiye'dir. Sarı lacivertililerin tasarladığı bu formanın önümüzdeki günlerde tanıtımının yapılacağı ve satışa sunulacağı bilertiliyor.

Yıldızlarla TFF'yi protesto etmişlerdi
Fenerbahçe daha önce de 2001-2002 sezonunda yıldızlarla dolu bir forma giyerek mesaj vermişti. Sarı lacivertliler o sezona kadar 9 şampiyonluğu bulunan Beşiktaş'a, dönemin federasyonunun profesyonel liglerin başladığı 1959 sezonundan önceki iki şampiyonluğunu (1957 ve 1958) da ekleyerek şampiyonluk sayısını 11'e çıkarmasını ve formasına ikinci yıldızı takmasını protesto etmişti. Bu gelişme üzerine her tarafı yıldızlarla dolu olan bir forma giyen Fenerbahçe, “Biz de eski şampiyonluklarımızı sayarsak yıldızlarımızın yanına yaklaşamazsınız” mesajı vermişti.

(Hürriyet)

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA