• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçelileri kızdıracak
12 Ekim 2010 Salı 17:08

Fenerbahçelileri kızdıracak

World Soccer Dergisi 50. yılı şerefine hazırladığı özel sayıda yaşayan 50 futbol efsanesi arasında buluna Hakan Şükür F.Bahçe'ye göndermede bulundu

World Soccer Dergisi 50. yılı şerefine hazırladığı özel sayıda yaşayan 50 futbol efsanesi ile yaptığı röportajlar serisinde Türk futbol tarihinin iki efsane ismine yer verdi. Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Hakan Şükür ve efsane 10 numarası Hagi'nin de yer aldığı 50 kişilik listede son yarım asırda futbol tarihine damgasını vurmuş isimler yer alıyor.

"FENERBAHÇE OLUMSUZ ÖRNEKTİR
"

Hakan Şükür, "Türk takımları Şampiyonlar Ligi'nde neden başarılı olamıyor?" sorusuna "Taraftarlarımız sabırsız, teknik adamların ve futbolcuların üzerinde baskı var. Bizde devamlılık yok" derken, uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray ve ezeli rakibi Fenerbahçe'yi de şöyle anlattı: "Türkiye'de iyi futbolcular var ama gelen yabancıların 4-5 yıl kalması gerekiyor. Aynı şekilde hocanın da uzun süreli çalışması lazım. Biz Galatasaray'da bunu Fatih Terim ve Hagi ile başardık. Fenerbahçe ise bu konuda olumsuz örnektir. Çeyrek finalde Zico yönetiminde Chelsea'ye elendikleri kadro çok kaliteliydi. Kaybedince sabredemediler, hemen ardından Zico'yu yolladılar ve takımı da dağıttılar." Hakan Şükür, Londra'da bir ev kiraladığını ve Arsenal'de Arsene Wenger'in yanında staj yapmak istediğini ifade etti.

"11 SANİYE AMA ÇOK GEÇ"

2002 Dünya Kupası'nda finaller tarihinin en hızlı golünü 11 saniye ile Güney Kore'ye atan Hakan Şükür rekorunu ilginç bir yorum getirdi: "Herkes için hızlı olabilir ama benim için çok geç atılmış bir goldü. Çünkü son maçtı ve bu benim finallerde ilk golümdü."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA