• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçede Çifte Şok
17 Eylül 2012 Pazartesi 16:02

Fenerbahçe'de Çifte Şok

Fenerbahçe'de zorlu Marsilya maçı öncesinde Mehmet Topal'ın sol dizinde yırtık şüphesi, Dirk Kuyt'ın ise sağ alt adalesinde gerilme var.
UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü Marsilya ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Mehmet Topal ve Dirk Kuyt şoku yaşanıyor.
Mersin İdmanyurdu ile dün akşam oynanan maçın ilk yarısında Sarı-Lacivertlilerin golünü atan Mehmet Topal şanssız bir an yaşadı. Topa vurmaya hazırlanan Topal’ın ayağı önüne gelen Yattara’ya vurunca yıldız futbolcu acı içerisinde yere yığıldı.
İlk yarının bitmesiyle birlikte oyundan alınan Mehmet Topal hemen hastaneye götürülerek MR’ı çekildi. Sol dizinde yırtık şüphesi bulunan Topal’da ödem fazla olduğu için durumu bugün netlik kazanacak.
‘TEPKİM SAKATLIĞIMA’
Topal’ın sakatlanmasından sonra ikinci yarıda da bu defa sağ alt baldırında gerilme olan Dirk Kuyt sahayı terk etti. Hollandalı oyuncunun da durumu bugünkü kontrolleri sonrasında belli olacak. Bu arada Kuyt oyundan çıkarken yaptığı hareketle ilgili olarak, “Takımı sahada yalnız bıraktığım için çok üzüldüm ve onun için tepki verdim. Sakalanmaya çok alışık olmadığım için sinirlendim” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA