• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçe ve Galatasaray devrede
26 Mart 2011 Cumartesi 15:59

Fenerbahçe ve Galatasaray devrede

Konyasporun genç yeteneği Ali Dereyle Fenerbahçe ve Galatasarayın ilgilendiği bildirildi. Sezon sonunda mukavelesi bitecek Aliyle sözleşme uzatılmazsa Konyaspor bu futbolcudan para kazanamayacak.
Konyaspor'da geçtiğimiz sezondan beri Profesyonel kadroda yer alan ancak bu sezon Süper Lig’de daha çok şans bulan genç yetenek Ali Dere’nin ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmaya başlandı.
 
Ali Dere’yle iki büyük takımında yakından ilgilendiğini okuyucularına duyurdu. Bir spor gazetesinde “Konyaspor'da bu sezon şans bulan Ali Dere'ye Fenerbahçe ve Galatasaray gibi devler kanca attı” denildi.
 
Yeşil-Beyazlı formayla 12 maçta 342 dakika forma giyebilen ve rakip filelere bir gol bırakan 18 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın temasta olduğu öğrenildi. U19 Milli Takımı'nda da forma giyen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Ali'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da bir çok takımın iştahını kabartıyor.
 
Konyaspor'un altyapısından yetişen genç futbolcu, Manisaspor ile ligin ilk yarısında oynanan maçın son dakikasında oyuna girmiş ve müthiş bir golle temsilcimize 3 puan getirmişti.
 
Bu arada Yeşil-Beyazlı idareciler de, sözleşmesi bitecek olan oyuncularıyla mukavele yenilemenin planlarını yapıyor. Ali Dere ise Konyaspor’da oynamaktan mutlu olduğunu belirterek, transferiyle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA