• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçe maçını çıkış olarak görüyoruz
07 Ekim 2010 Perşembe 17:38

'Fenerbahçe maçını çıkış olarak görüyoruz'

İyi başlamalarına rağmen son 4 hafta alınan istenmeyen sonuçlarla ligde kötü bir dönemden geçtiklerini belirten oyuncu Veli Acar, her takımın birbirini yenecek güce sahip olduğuna inandığı Spor Toto

İyi başlamalarına rağmen son 4 hafta alınan istenmeyen sonuçlarla ligde kötü bir dönemden geçtiklerini belirten oyuncu Veli Acar, her takımın birbirini yenecek güce sahip olduğuna inandığı Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe maçını çıkış olarak gördüklerini söyledi.

Oyuncu Veli Acar, 7 hafta sonunda istenilen yerde olmadıklarını belirterek, "7 haftalık süreci değerlendirdiğimizde lige fena başlamadığımızı söyleyebilirim. İlk 2-3 hafta sonunda yavaş yavaş istenilen düzeye geleceğimizi düşünüyorduk. Ama son Ankaragücü karşısında aldığımız yenilgiyi beklemiyorduk. Bize yakışmayan goller yedik. Öne geçme avantajımızı koruyamadığımız içinde sahadan farklı mağlup ayrıldık. Şimdi önümüzde bir milli takım arası var. Bu arayı çalışarak iyi değerlendiriyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız maça camianın ve takımımızın çıkışı gözüyle bakıyoruz.  Ligde her takım birbirini yenecek güce sahip. Kendi evimizde oynamanın avantajını iyi kullanarak ve Konyaspor gibi oynayarak Fenerbahçe mücadelesinden istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Oyuncuların 'Büyükler' diye tabir edilen takımlara karşı artı bir moral motivasyonla mücadele ettiği' görüşüne katılmadığını ifade eden oyuncu Veli Acar, "Ligde büyük takım küçük takım ayrımı kalmadı. Kim sahaya kazanmaya daha çok inanarak çıkar ve bunu da sahaya yansıtırsa istediği sonucu alıyor. Sonuçta rakibimizin tek farkı belki daha fazla transfer ücreti alan oyuncular. Sonuçta sahaya çıkan rakip oyuncularında bizim gibi iki eli, iki ayağı var. Biz bu maçta kazanmayı ne kadar çok istediğimizi oyunumuzla, mücadelemizle ortaya koyacağız ve Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılarak yeni bir başlangıç yapacağız" diye görüş belirtti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA