• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenerbahçe: 1 - Trabzonspor: 0
18 Aralık 2011 Pazar 21:36

Fenerbahçe: 1 - Trabzonspor: 0

Sarı-lacivertli takım bu galibiyetle kendi sahasında yenilmeme serisini 31 maça çıkardı.
 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Trabzonspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti ve Galatasaray ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi. Öte yandan sarı-lacivertli takım bu galibiyetle kendi sahasında yenilmeme serisini 31 maça çıkardı.
 
Kadıköy'deki maçta sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golü 24. dakikada Mehmet Topuz kaydetti. Bordo-mavili takımda Aykut Akgün 55. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.
 
Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti ve lider Galatasaray ile yine puanlarını eşitledi.. Sarı-lacivertli takım sıralamada 2. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 21 puanda 10. sırada kaldı.
 
Sarı-lacivertli takım ligin ilk yarısının son maçında (17. hafta) Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Bordo-mavili takım ise sahasında Orduspor'u konuk edecek.
 
Kadıköy Kalesi!
Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle Kadıköy'de 31 maçtır yenilmiyor. Kendi sahasında son mağlubiyetini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertli ekip, bu tarihten sonra çıktığı 31 lig maçının 25'ünü kazandı, 6 da beraberlik aldı, hiç yenilmedi.
 
Golden sonra yedek kulübesi önünde sevinç yumağı oldular
Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor karşısında 24. dakikada Mehmet Topuz'un attığı golün ardından saha kenarında adeta bir sevinç yumağı oldular. Mehmet Topuz golü attıktan sonra yedek kulübesine doğru koşarken, bütün futbolcular burada toplanıp yedek kulübesinde bulunan teknik direktör Aykut Kocaman diğer teknik adam ve yedek oyuncularla kenetlenerek golün sevincini yaşadılar. Takım hep birlikte sevinirken Alex'in sevinç yumağının uzağında kaldığı görüldü.
 
Mehmet Topuz bu sezon ilk golünü attı
Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında 24. dakikadaki golünü atan Mehmet Topuz, bu sezon ligde ilk kez golle buluştu. Sakatlığı nedeniyle 12.-14. haftalar arasında 3 maçta takımdan uzak kalan, geçen hafta Bursaspor mücadelesinde son 4 dakikada forma giyen Mehmet Topuz, Trabzonspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkıp, takımının galibiyet golüne imza attı.
 
61. dakika tepkisi
Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmanın 61. dakikasında bordo-mavili ekibe tepkili “Olamazsın şampiyon” şeklinde tezahürat yaptı. Karşılaşmada dakikalar Trabzon'un plaka işareti olan 61'i gösterdiğinde bütün tribünler tezahürata katıldı.
 
Fenerbahçe'de Selçuk ve Emre sakatlandı
Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yaptığı maçta sarı-lacivertli takımın oyuncuları Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, sakatlıkları nedeniyle oyundan çıktılar. Maçın 83. dakikasında bir pozisyonda sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sedye ile saha kenarına alınırken, sağlık ekibinin kontrolünün ardından 2 dakika sonra oyuna geri döndü. Emre, 2 dakika oyunda kaldıktan sonra oyundan alınırken, bu futbolcunun yerine Caner Erkin oyuna dahil edildi. Emre, soyunma odasına da sedye ile götürüldü. Karşılaşmanın 89. dakikasında ise sakatlığı nedeniyle yerde kalan Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin maçın hakemine işaret ederken, hakem Cüneyt Çakır taç çizgisine yakın durumda yerde kalan bu futbolcuya oyun alanının dışına çıkmasını işaret etti. Selçuk sahanın dışarı çıkarken, sağlık ekibi futbolcuya taç çizgisinin hemen dışında müdahale etti. Selçuk daha sonra getirilen sedye ile soyunma odasına götürüldü. Trabzonspor'da Aykut Akgün'ün kırmızı kart görmesi ve Fenerbahçe'de Selçuk'un son dakikalarda sakatlığı nedeniyle oyun alanının dışında kalması nedeniyle iki takım da son dakikaları 10 kişiyle oynadı.
 
 
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 65 Dia), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu (Dk. 86 Caner Erkin), Stoch, Alex, Semih Şentürk (Dk. 71 Cristian )
Trabzonspor: Tolga Zengin, Celustka, Giray Kaçar, Glowacki, Cech, Aykut Akgün, Serkan Balcı (Dk. 71 Henrique), Colman (Dk. 65 Adrian), Halil Altıntop, Alanzinho, Burak Yılmaz
Gol: Dk. 24 Mehmet Topuz (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Dk. 54 Aykut Akgün (Trabzonspor)
Sarı Kartlar: Dk. 25 Gökhan Gönül, Dk. Serdar Kesimal, Dk. 87 Selçuk (Fenerbahçe), Dk. 48 Colman, Dk. 84 Tolga Zengin, Dk. 86 Giray (Trabzonspor)....
 
 
....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA