• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fenebahçe’nin yeni forma sponsoru Nesine.com oldu
16 Ağustos 2016 Salı 15:57

Fenebahçe’nin yeni forma sponsoru Nesine.com oldu

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edeceği müsabakalardaki forma göğüs sponsoru 1 yıllığına Nesine.com oldu.

Ülker Stadı’nda gerçekleşen imza töreniyle Fenerbahçe’nin 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda maçlarındaki forma göğüs sponsoru Nesine.com oldu. Gerçekleşen imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat, oyunculardan Robin van Persie, Volkan Demirel ve Gregory van der Wiel ile Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu katıldı.

Fırat: “Tatmin edici bir anlaşma yaptık”

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat, imza töreninde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin büyük hedeflere doğru ilerlediğini dile getirerek, “Bu hedeflere yürürken olmazsa olmaz olanı ekonomi ayağıdır. Bu ekonomi ayağı da sponsorlarla ayakta durmaktadır. Bu bağlamda daha evvel bütün branşlarda katkıları olan destekçimiz olan nesine.com ile bu işbirliğimizi bir üst seviyeye çıkardık. Formamızın önünde, göğüsümüzde Nesine.com ile mücadele edeceğiz. biz de yönetim olarak, camia olarak, Nesine.com’a maksimum desteği vereceğiz. Çok iyi bir anlaşma. Tatmin edici bir anlaşma yaptığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

Gülbakanoğlu: “Gururluyuz”

Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, “Türk sporuna ve Türk kulüplerine 10 yıldır destek veriyoruz. Bu sezon da destek vermeye devam edeceğiz. Türk futbolunun böyle güzide bir kulübünün göğüsünde olmak bizi gururlandırıyor. Hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
Sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel ise yaptığı açıklamada, “Bizi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı bir anlaşma olur inşallah. Desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Gregory van der Wiel de, “Yeni sponsorumuz olduğu için mutluyum” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie ise, “En büyük kulüplerden biriyseniz en büyük şirketler sizin sponsorunuz olur. Bu anlaşmada her iki tarafın da mutlu olması önemli” dedi.
Açıklamalar sonrası, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat, oyuncular ve Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu ellerinde formalar ile basın mensuplarına poz verdi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA