• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
F.Bahçeli yönetici herşeyi itiraf edecek!
18 Temmuz 2011 Pazartesi 13:10

F.Bahçeli yönetici herşeyi itiraf edecek!

Mosturoğlu Pişmanlık Yasası'ndan faydalanmak istiyor. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ile Ali Kıratlı ve Bülent İşçen'in de yasadan yararlanmak istediklerini savcıya söylediği öğrenildi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun savcılıktaki ifadelerinin bir bölümü medyaya yansımıştı.

Mosturoğlu, Eskişehirspor-Trabzon-spor maçı ile ilgili ilginç bir bilgi vermişti savcılığa; - O maça teşvik primi gönderildiğini duydum. 1.5 gibi bir rakam. Ama dolar mı, TL'mi bilmiyorum. Bu ifadeler gazete sayfalarına yansıyınca, Aziz Yıldırım'ın Şekip Mosturoğlu'na kızdığı hatta aynı koğuşta kalmak istemediği konuşulmuştu. Şimdi Şekip Mosturoğlu ve birkaç isim için başka bir iddia söz konusu. - Şekip Mosturoğlu, Etkin Pişmanlık Yasası'ndan faydalanmak istediğini kabul etti. Bunu savcıya da net bir şekilde bildirdi.

Mosturoğlu'nun bu yasadan faydalanmak istemesi çok anlamlı aslında. Çünkü, "Etkin Pişmanlık Yasası'ndan faydalanmak istiyorum" demek, "Ben bildiğim herşeyi anlatacağım. (Eğer varsa) Örgüt yapılanmasını çökertmenize yardım edeceğim" anlamına geliyor. Bu arada bu yasadan Aziz Yıldırım'a yakınlıklarıyla bilinen Ali Kıratlı ve Bülent İşçen'in de bu yasadan faydalanmak istedikleri iddialar arasında.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA