• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
F.Bahçeli yıldız serbest kalacak!
06 Ocak 2014 Pazartesi 09:17

F.Bahçeli yıldız serbest kalacak!

Ligin ilk devresinde 2 gol attı, 8 asist yaptı. Herkes harıl harıl sol bek ararken, Fenerbahçe için bu sorunu çok erken ortadan kaldırdı. Ancak bir detay var ki hiç hesapta yoktu.
Sezon sezonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için yönetimin adım atmaması, “Nasıl olsa halledilir” diyerek fazla önemsenmese de iş kritik bir noktaya ulaştı. FIFA kuralları gereği kendisini isteyen kulüplerle artık görüşme hakkını elde eden Caner Erkin, anlaşma sağlanması halinde yeni sezondan geçerli olmak kaydıyla imza bile atabilecek. Bu durumda da Fenerbahçe çok ciddi bir kayıp yaşayacak. Daha önce Caner'in şartlarını araştıran Galatasaray, bu işin devamını getirmezken, Milli futbolcuyu yurtdışında bir çok ekibin izlediği biliniyor.
Söyleyecek bir şey yok!
Yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle takımı tribünden izleyen Çek sol bek Michal Kadlec'in bonservisine 4.5, kendisine de 2.1 milyon Euro ödeyen Sarı- Lacivertli yöneticilerin Caner'le ne zaman masaya oturacağı belirsiz. Net olan tek şey var: Caner şu anda Avrupa'da bir kulübe imza atsa, söyleyecek bir şey yok! Milli futbolcu yakın çevresine, “Fenerbahçe'de mutluyum. Ayrılmak istemiyorum” dese de, bu transfer işinde ne zaman ne olacağı hiç kestirilemiyor.
TFF'deki kural
Eğer Türkiye'den bir kulüp, Süper Lig'den bir takımın oyuncusuyla sözleşmesinin bitimine 6 ay kala görüşmek isterse, bunun için öncelik olarak o futbolcunun kulübünün, görüşme izni verdiğini TFF'ye yazılı olarak iletmesi gerekiyor. Bu olduğu takdirde, görüşme yapılabiliyor.
FIFA'daki kural
Bir kulüp, transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesinin sona ermesine 6 ay kala, onun formasını giydiği takımdan izin almadan direkt görüşme yapabilir. Anlaşmanın sağlanması halinde de, istediği oyuncuya sezon sonu bitmeden imza attırabilir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA