• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatma Torudan ramazan mesajı
05 Haziran 2016 Pazar 09:33

Fatma Toru'dan ramazan mesajı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mübarek ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rahmet ve mağfiret ayına erişmenin sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Toru, “On bir ayın sultanı ramazanın; şehrimiz ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederim” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun ramazan ayının başlaması nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

“İslâm alemi olarak af, mağfiret ve bereket mevsimine yeniden ulaşmanın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların zirveye çıktığı, maddi ve manevi  güzelliklerin yaşandığı ve Yüce Allah’ın mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı en iyi şekilde değerlendirmek, özellikle gönül coğrafyamızda yaşanan sıkıntıların sona ermesi için el açarak dua ve niyazda bulunmak bizler için önemli bir fırsattır. Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve İslâm alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Başkan Toru, belediye olarak halkın ramazanı huzur içinde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve zabıta denetimlerini de sıklaştırdıklarını sözlerine ekledi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA