• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatihte karbonmonoksit zehirlenmesi
03 Ocak 2013 Perşembe 10:34

Fatih'te karbonmonoksit zehirlenmesi

Fatih'te yabancı uyruklu 3 kişi bir evde ölü bulundu. Bu kişilerin karbonmonoksit gazından zehirlendikleri üzerinde durulduğu, araştırmanın sürdüğü bildirildi.
İskenderpaşa Mahallesi Horhor Caddesi Yeni Orta Sokak 13 numaradaki binada ölü bulunan 3 gencin Libyalı oldukları belirtildi.
Söz konusu binadan bugün gaz kokusu gelmesi üzerine, sokak sakinlerinin İGDAŞ'a haber verdiği, İGDAŞ görevlilerinin de kapıyı açan olmayınca durumu polise bildirdiği öğrenildi.
Çilingir yardımıyla kapıyı açarak daireye giren polis ekiplerinin, oturma odasında 3 genci cansız halde bulduğu kaydedildi.
Ölü bulunan Libya uyruklu kişilerin Saleme Muhammed (30), Ramzi Salem Gadmouur (28) ve Ebu Mahir Embarak (25) olduğu tespit edildi.
Bu kişilerin Libya'da polislik yaptıkları ve Kilyos'taki Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gördükleri kaydedildi.
Zeytinburnu'nu Ziya Gökalp Mahallesi'nde de dün şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Afganistan uyruklu 5 kişi hayatını kaybetmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA